בדרך לטרייד ענק? הארדן בדרך החוצה מהקליפרס: אלה המועמדות לצרפו

בארצות הברית טוענים שהכוכב וקבוצתו מחפשים טרייד לפני סגירת החלון. קליבלנד לוטשת עיניים, אבל היא לא לבד. ומה דעתו של קוואי?

(גודל טקסט)

לא רק יאניס אנטטוקומפו: עוד שם גדול עשוי להחליף קבוצות לפני סגירת חלון הטריידים ב-NBA, ומדובר בג'יימס הארדן. לפי ESPN, הכוכב הוותיק ולוס אנג'לס קליפרס "מנסים למצוא עסקה" עד יום חמישי, כשקליבלנד הוזכרה כאחת המועמדות לצרפו. לפי העיתונאי האמריקאי לו מארי, לא מן הנמנע שדריוס גרלנד (שהחמיץ את שלושת השבועות האחרונים) יעשה את הדרך ההפוכה במקרה כזה – אם כי הקאבס גם דרשו בחירת דראפט מהקליפרס.

לכוכב בן ה-36 יש באופן מעשי זכות וטו על טיירידים, שכן בקיץ יוכל לנצל את אופציית השחקן שלו כדי להשתחרר ולהפוך שחקן חופשי. הוא החמיץ את שני המשחקים האחרונים מ"סיבות אישיות".

עוד לפני ההפסד לפיניקס, נדרש טיירון לו לנושא וטען שהוא חפץ בהישארותו: "מי לא היה רוצה את ג'יימס הארדן? הוא מאוד חשוב לקבוצה שלנו, וראיתם את זה בשלוש השנים האחרונות". הכוכב הגדול קוואי לאונרד התייחס לנושא גם כן ואמר: "אני מכבד את ההחלטה שלו… או את ההחלטה של מי שזה לא יהיה".

ב"קלאץ' פוינטס" העלו גם את שמה של מינסוטה כמועמדת, שכן היא מחפשת גארד נוסף לצד אנתוני אדוארדס. גם טורונטו וניו אורלינס גיששו, אך הארדן לא מוכן לעבור אליהן.

לאחר שפתחה את העונה בצורה אומללה ובמאזן 21:6, הקליפרס חזרה לעניינים עם 17 ניצחונות ב-21 משחקיה האחרונים והיא חזק במאבקי הפלייאין במערב.

עוד באותו נושא: NBA, ג'יימס הארדן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי