בתום דרמה, מיאמי היט הפסידה בפלייאין לשארלוט הורנטס ועונת ה-NBA שלה הגיעה לסופה. סל ניצחון של לאמלו בול עם פחות לחמש שניות לסוף ההארכה, ובלוק אדיר של מיילס ברידג'ס בצד השני כשנותרו פחות משתי שניות על השעון, נתנו להורנטס כרטיס למשחק על המקום השמיני במזרח.
אך הדרמה הגדולה התרחשה הרחק מלוח התוצאות. כוכב ההיט, באם אדבאיו, עזב את המגרש במחצית הראשונה עם פציעת גב, לאחר רגע שנוי במחלוקת שבו בול נראה אוחז בקרסולו וגורם לו ליפול. השחקן שיחק בסך הכל 11 דקות בלבד.
מאמן מיאמי אריק ספולסטרה לא נשאר חייב כשנשאל על התקרית: "אני לא חושב שזה חמוד. אני לא חושב שזה מצחיק. אני חושב שזה משחק טיפשי – זה משחק מסוכן. הוא צריך להיות מעונש על זה. היה צריך להעיף אותו מהמשחק על זה".
בול לא הורחק, ובסופו של דבר הכריע את המשחק בשניות האחרונות. הוא סיים עם 30 נקודות ו-10 אסיסטים. לאחר המשחק התנצל על האירוע: "אני מצטער על זה. נפגעתי בראש, לא ממש ידעתי איפה אני, אבל אני אבדוק מה איתו".
אדבאיו, שעונתו כללה הופעה היסטורית של 83 נקודות, סיים את העונה בנסיבות עגומות – וסימן השאלה הגדול נותר מצבו הרפואי.
מה דעתך על הכתבה?