דני אבדיה אחרי ההדחה מהפלייאוף: "ניסיון שהייתי צריך לצבור. נהניתי מאוד"

play
דני אבדיה | Soobum Im
דאבל דריבל עונה 1 פרק 49 01:14:55

האולסטאר הישראלי סיכם את חוויית הפלייאוף הראשונה בקריירה שלו, אחרי שהבלייזרס נכנעו לסן אנטוניו בחמישה משחקים: "הייתה לנו ריצה טובה"

(גודל טקסט)

העונה הנפלאה של דני אבדיה הסתיימה הבוקר, לאחר שפורטלנד טריילבלייזרס הובסה 114:95, על ידי סן אנטוניו ספרס, הפסידה 4:1 את סדרת הסיבוב הראשון של הפלייאוף, והודחה. הישראלי היה נקודת האור של הבלייזרס במשחק עם 22 נקודות (7 מ-15 מהשדה, 1 מ-6 ל-3, 7 מ-11 מהעונשין), 3 ריבאונדים, 3 אסיסטים וחסימה ב-32 דקות, אבל הספרס היו פשוט גדולים עליו ועל חבריו לקבוצה.

"הם קלעו את הזריקות שלהם מוקדם ויצאו לריצה", סיכם אבדיה, "הם שמרו על ההובלה, הצלחנו לחזור למשחק, אבל הם שיחקו טוב ואנחנו לא קלענו. קשה לנצח עם 35 אחוז מהשדה ו-23 אחוז ל-3".

אבדיה נשאל על השיעור שהוא והבלייזרס קיבלו אחרי כמה שנים מחוץ לפלייאוף והשיב: "אני לא יודע אם זה שיעור – זה יותר עניין של ניסיון. אני מרגיש שזה ניסיון שאני הייתי צריך לצבור, שהקבוצה הייתה צריכה לצבור. להילחם ביחד, באווירה של פלייאוף… נהניתי מאוד, השארתי הכל על הפרקט, צריך להישאר ביחד".

הישראלי סיכם לקראת ההמשך: "מהחבר'ה הצעירים ועד הוותיקים, הייתה לנו ריצה טובה שאני חושב שתעזור לנו להבין מה חסר לנו ומה אנחנו צריכים לשפר".

שחקן פורטלנד טריילבלייזרס דני אבדיה
לא כוחות. אבדיה | אימג'בנק GettyImages, Ronald Cortes

אבדיה סיים את העונה הסדירה עם 24.2 נקודות (46.2 אחוז מהשדה, 31.3 אחוז ל-3, 80.2 אחוז מהעונשין), 6.9 ריבאונדים, 6.6 אסיסטים ו-3.8 איבודים למשחק. בכך, הפך לשחקן פורטלנד השני אי פעם עם לפחות 24 נקודות, 6 ריבאונדים ו-6 אסיסטים למשחק בעונה אחת.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי