Sport1 Banner

צפו: 2:2 בין גרמניה לאוסטרליה

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

ידידות: רויס ופודולסקי כבשו למנשאפט, טרויסי וידינק כמעט סידרו הפתעה ל"אוז'יס"

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו     צילומים: GettyImages

נבחרת גרמניה ערכה הערב (רביעי) את משחקה הראשון בשנת 2015 כשאירחה בקייזרסלאוטרן את אלופת אסיה, נבחרת אוסטרליה וסיימה מולה רק בתיקו 2:2 שבוודאי מאכזב את אלופת העולם. 

הפתיחה של הגרמנים הייתה טובה, כאשר מרקו רויס כבש בדקה ה-17, אלא שהאורחת הצליחה להפוך את התוצאה משערים של טרויסי (40) וידינק (50) שבכדור חופשי נפלא ניצל טעות של זילר שלא סגר את הפינה וזינק מאוחר.  המחליף, לוקאס פודולסקי, הצליח להשוות את התוצאה לקראת הסיום (81).

גרמניה פתחה בהרכב ללא שוער באיירן מינכן, מנואל נוייר, הסובל מדלקת בברכו. הוא יהיה כשיר למשחק ביום ראשון בחוץ נגד גיאורגיה במוקדמות יורו 2016. למרבה ההפתעה, מי שהחליף אותו בין הקורות היה רון-רוברט זילר מהאנובר, שהועדף על פני שוער בורוסיה דורטמונד רומן ויידנפלר. 

גם יונאס הקטור, מגנה השמאלי של קלן. ערך את הופעתו השנייה במנשאפט. מסוט אוזיל, שספק היה חולה בסוף השבוע האחרון ולא שיחק בארסנל, פתח בהרכב לצידם של מריו גצה ואילקאי גנדוגאן ואילו בחוד ההתקפה שיחק מרקו רויס. מי שלא שיחקו, בין השאר, הם בסטיאן שויינשטייגר, טוני קרוס, תומאס מולר ומאטס הומלס שישבו על הספסל.

הולגר באדשטובר ואילקאיי גונדוגאן רשמו קאמבק אחרי פציעות ארוכות שהיו להם. עבור קשר דורטמונד זוהי הופעה מרגשת במיוחד, שכן הוא נפצע באותו איצטדיון באוגוסט 2013 וסוגר מעגל. משחקו האחרון היה בניצחון על פראגוואי 0:3. המשחק האחרון של באדשטובר היה ה-4:4 הבלתי נשכח נגד שבדיה. אוסטרליה חסרה את מתיו ספירנוביץ', בלם ווסטרן סידני שנפצע באימון. 

מהלך משחק:

דקה 5: הזדמנות טובה לגרמניה כבר בפתיחה. באדשטובר בעט מחוץ לרחבה ופספס את המסגרת במעט.

דקה 9: האורחים יצאו למתפרצת, בסיומה לקי התקשה מול זילר שסגר את הפינה היטב.

דקה 17, 0:1 לגרמניה: סמי חדירה פרץ באגף ימין, העביר רוחב למרקו רויס שספק היה בנבדל והאחרון גלש לכדור והכניע את ריאן.

דקה 40, אוסטרליה משווה: טרויסי עלה היטב להרמה משמאל של ברנס ונגח את שערו הרביעי במדי הנבחרת מול אלופת העולם.

דקה 50, 1:2 לאוסטרליה: ידינק סובב כדור חופשי מעל החומה והשלים מהפך גדול. שער נפלא בעזרתו של השוער שזינק מאוחר ולא כיסה את הפינה כראוי.

דקה 53: טרויסי הגיע למצב מצוין מול זילר אחרי שנפנף את הגנת המארחת, אבל בעט לפינה והחוצה.

דקה 81: גרמניה משווה ל-2:2: שורלה העביר כדור רוחב, פודולסקי כבש והחזיר את הגרמנים למשחק.

הרכבים:

גרמניה: זילר, מוסטאפי, הובדס, באדשטובר (רודי 46), חדירה (קראמר 63), בלארבי (שורלה 64), גונדוגאן, אוזיל, הקטור, גצה (קרוסה 73), רויס (פודולסקי 73).

אוסטרליה: ריאן, פראניץ', ווילקינסון (רייט 78), דבר, דוידסון, ידינק, מיליגן (מוי 68), מקאיי (בוזניץ' 78), טרויסי (יוריץ' 87), ברנס (אור 61), לקי.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי