"זהו שבוע קריטי לכדורגל האנגלי"

התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

סטיבן ג'רארד מדבר על סטארידג' והארט לקראת מונטנגרו (חי, ספ'1); אשלי קול פצוע

(גודל טקסט)

מאת: יעקב זיו    צילום:Gettyimages  וידאו: אנגליה – סקוטלנד

 

בנבחרת אנגליה מודאגים מפציעה נוספת של אשלי קול שלא יוכל לשחק בשני משחקי ההכרעה של הנבחרת נגד מונטנגרו (שישי, 22:00 שידור חי בספורט1 ו-HD) ופולין. מגן צ'לסי סובל מבעיה בצלע ולא יתאושש בזמן לקראת המשחק בשישי. הוא עבר סידרת בדיקות כדי לברר את עומק הפציעה

 

בינתיים אמר קפטן אנגליה, סטיבן ג'רארד, שהשחקנים חייבים להתחיל לספק את הסחורה. "זה שבוע קריטי לכדורגל האנגלי. יש מאיתנו הרבה ציפיות. כולנו יודעים עד כמה האוהדים רוצים שנעלה למונדיאל. לא אוהב להשתמש במונחים אסון או קטסטרופה אם לא נעלה, אבל מונדיאל 2014 בברזיל יהיה ענק אישיית וקבוצתית ואנחנו רוצים להיות שם".

 

דניאל סטארידג'. יביא את היכולת מליברפול לנבחרת? (Gettyimages)

 

ג'רארד גם התייחס לדניאל סטארידג' שמככב יחד עם לואיס סוארס בהתקפת ליברפול וקרא למנג'ר רוי הודג'סון להציב אותו כחלוץ מרכזי גם בנבחרת: "בצ'לסי הוא שיחק באגף והבקיע כמה שערים משם, אבל הקבוצה התבססה על דידיה דרוגבה כחלוץ מרכזי. מאז שהגיע לליברפול המנג'ר ברנדן רודג'רס משתמש בו כחלוץ מספר 9 טבעי, והוא פורח בתפקיד. אם הוא יקבל את תפקיד החלוץ מספר 9 בנבחרת אני בטוח שהוא יספק את הסחורה". 

 

ג'רארד גם הביע ביטחון ביכולת של ג'ו הארט שספג באחרונה שערים מצחיקים כשוער מנצ'סטר סיטי וחלה ירידה גדולה ביכולת שלו. "הוא הציב סטנדרטים גבוהים מאוד והראה יכולת ברמה עולמית ועכשיו אנשים מצפים ממנו לשחק כך כל הזמן. עבורי, כג'ו הארט משחק בשער מאחורי אני תמיד מרגיש שקט ובטוח". 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי