מאת: יעקב זיו צילום: Gettyimagesוידאו: פרסטון נורת' אנד – ליברפול 4:0
בליברפול עסוקים בלואיס סוארס ובינתיים הסכימו להעביר את פפה ריינה לעונת הזאלה בנאפולי. חלוץ נבחרת אורוגוואי קטע את החופשה שלו ויטוס מחר (ראשון) ממונטבידאו להיפגש במלבורן עם מנג'ר ליברפול, ברנדן רוג'רס, בקשר לעתידו בקבוצה. ליברפול דורשת 55 מיליון ליש"ט עבור סוארס. בינתיים ריאל מדריד הציעה עבורו 20 מיליון ליש"ט ואת החלוץ גונסלו היגוואין, אבל בליברפול דחו את ההצעה. השיחה עם סוארס תהיה הראשונה פנים אל פנים מאז הוא החליט לעזוב. בינתיים מתחנן קשרה הברזילאי של ליברפול לוקאס בפני סוארס: "אל תעזוב". לוקאס לייבה הנחשב לחבר של סוארס, ונמצא איתו בקשר מתמיד, אומר: "סוארס היה השחקן הכי טוב שלנו בעונה האחרונה ואסור לנו לאבד אותו. אני מקווה שהסוף יהיה טוב לכולנו והוא ימשיך בהצגות שלו מהעונה שעברה".

פפה ריינה: סגר בנאפולי ועוזב לעונת השאלה אחרי 8 עונות בקופ ו-285 משחקי ליגה
שוער ליברפול, פפה ריינה, עוזב אחרי שהסכים לעבור לנאפולי של רפא בניטס בהשאלה וירוויח 110 אלף ליש"ט לשבוע, מה שיוריד מעוגת השכר של ליברפול 5 מיליון ליש"ט לשנה. ריינה כועס על ההחלטה של רוג'רס להביא את השוער הבלגי סימון מיניולה ולהפוך את הספרדי לשוער מספר 2 במועדון, והוא הסכים להצעה של בניטס אחרי שהתברר לו שויקטור ואלדס לא עוזב השנה את ברצלונה. ריינה שיחק 395 משחקים במדי ליברפול בשמונה העונות האחרונות מתוכם 285 משחקים בפרמייר ליג.
ברנדן רוג'רס הבטיח להביא שחקנים נוספים לליברפול אחרי שכבר רכש את יאגו אספס שהרשים במשחק הראשון, לואיס אלברטו, קולו טורה ומיניולה. "שום דבר לא סגור, אבל אנחנו עובדים קשה על רכש נוסף", אמר המנג'ר. אחד השמות שהוזכרו הוא חלוץ פורטו הגנאי בן ה-21 כריסטיאן אטסו המשחק כווינגר ומבוקש גם בטוטנהאם ואברטון. ליברפול גם רוצה את הקיצוני של מיניירו ברנארד שמבוקש גם בארסנל וטוטנהאם. לפי דיווחים ארסנל קרובה להחתימו.
מה דעתך על הכתבה?