Sport1 Banner

מאמן גנאי: "חייבים לפטר את גרנט, הוא עצלן"

גרנט. סופג ביקורות בגאנה
גרנט. סופג ביקורות בגאנה | צילום: Gettyimages

"מוריניו המקומי" ביקר את הישראלי: "אמא שלי הייתה בוחרת סגל טוב יותר"

(גודל טקסט)

מאמן גנאי בשם איסק אופלה, שמכונה "מוריניו הגנאי", תקף את אברם גרנט על הסגל שזימן לקראת מוקדמות אליפות אפריקה 2017. לטענתו, הישראלי לא זימן מספיק שחקנים חדשים והתבסס יותר מדי על אלו ששיחקו באליפות הקודמת.

 

מאמן אחר, אסנטה קוטוקו שמדריך את קבוצת קומאסי, דרש לפטר את גרנט בטענה שהוא "עצלן וחסר תועלת". לדבריו, הקריטריונים של המאמן לבחירת השחקנים לא היו טובים. הוא תקף את גרנט שלא ראה משחקים בליגה המקומית וביקש מעוזרו מקסוול קונאדו לעקוב אחרי שחקנים במקומו.

 

 

"גרנט הוא מאמן עצלן", אמר אופלה לרדיו 'אספמה FM', "אפילו אמא שלי היתה יכולה לבחור סגל טוב יותר. הרשימה שלו חסרת תועלת". "מוריניו המקומי" טען שיש חורים בסגל כמו בעמדת השוער ושכמה שחקנים לא היו ראויים כלל לזימון: "חייבים לפטרו. הוא מתעצל להגיע למשחקי ליגה מקומיים. הוא מעדיף להישאר באנגליה ולבקש מעוזרו לעשות את העבודה. איזה מן טמטום זה?". 

 

גאנה תשחק את משחקה הראשון במוקדמות אליפות אפריקה נגד מאוריציוס ב-14 ביוני.

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי