עומר אצילי שלא נכלל בסגל של גרנאדה בתיקו 1:1 נגד לה קורוניה במשחק הקודם נמצא הפעם בסגל למשחק החוץ הקשה מחר מול ולנסיה.
כתב העיתון המקומי "אידיאל" אמר לספורט1: "הוא כנראה יפתח על הספסל. הוא חייב להראות הרבה יותר נוכחות פיזית וכח כשהוא על כר הדשא. עד כה לא ראינו זאת ממנו".
מאמן גרנאדה, לוקאס אלקראס, רמז שלא קל לו להחליט על ההרכב הפותח. שוקל לשתף את אצילי? הוא בכל אופן אמר: "קשה מאוד להחליט מי יפתח, כי כל השחקנים גילו יכולת טובה באימונים".
אלקראס גם רמז שהיכולת האישית קובעת כאשר אמר: "הטקטיקות והעבודה הקבוצתית לא שוות אם השחקנים לא עושים את העבודה שלהם כמו שצריך. אנחנו בהחלט נוסעים ל-ולנסיה לנצח למרות שהיא קבוצה מצוינת ויהיה לנו קשה".

אצילי מת כבר להריח את הדשא (אתר רשמי גרנאדה)
גרנאדה אחרונה בטבלה עם ארבע נקודות וקבוצתו לשעבר של פאקו אייסטרן במקום ה-15 עם עשר נקודות. במחזור האחרון הפסיד מאמנה האיטלקי צ'זרה פראנדלי 2:1 לסלטה ויגו.
בנתיים הלגיונרים שלנו בבלגיה השיגו ניצחון חשוב. גנט של רמי גרשון וקני סייף גברה 0:2 על מוסקרון. הקשר עלה כמחליף בדקה ה-84 וכבר אחרי 3 דקות הבקיע פנדל שקבע את תוצאת המשחק. גנט ממוקמת שלישית עם 27 נקודות, שלוש פחות מ-וארחם המוליכה, לה משחק חסר.
לסייף נדרש שלוש דקות כדי לכבוש (Gettyimages)
בהולנד שרן ייני השלים 90 דקות ב-1:1 של ויטסה מול הירנביין בחוץ. קבוצתו של הישראלי במקום ה-9 עם 16 נקודות ותיאבק השנה במקרה הטוב על המקום בליגה האירופית.
מה דעתך על הכתבה?