Sport1 Banner

רשמית: אוסקר עזב את צ'לסי וחתם בשנחאי

אוסקר. ירוויח 40 לירות שטרלינג בדקה
התמונה הוסרה | מערכת ספורט1

SIPG שילמה עליו 60 מיליון ליש"ט. דורטמונד בדרך לצרף את טופרק

(גודל טקסט)

חלון ההעברות של ינואר מתקרב בצעדי ענק וברחבי העולם מתחילים להתחמש. ספורט1 עם כל השמועות ההחתמות והמגעים.

 

רשמי

צ'לסי הודיעה רשמית על פרידה מאוסקר שעובר לשנחאי SIPG בכ-60 מיליון ליש"ט. הוא כבר הצטלם עם חולצת המועדון הסיני. זוהי מכירת שיא עבור צ'לסי. אוסקר כבש 38 שערים ב-203 משחקים במדי צ'לסי, אבל העונה איבד מקומו בהרכב. הקשר ירוויח 400 אלף ליש"ט בשבוע, שה אומר 57,142 אלף ליום, 2,380 לשעה ו-40 ליש"ט לכל דקה.

 

Chelsea Football Club and Shanghai SIPG have agreed terms for the permanent transfer of Oscar… https://t.co/7izeugHu1J

— Chelsea FC (@ChelseaFC) December 23, 2016

OFFICIAL: Shanghai SIPG completed the signing of Brazilian star Oscar from Chelsea. pic.twitter.com/C2FWudPr7s

— TransferMarkt China (@asaikana) 23 בדצמבר 2016

 

אחרי שהוגו לוריס האריך את חוזהו בטוטנהאם, גם השוער המחליף מייקל וורם ההולנדי האריך רשמית בתרנגולים עד 2018.

 

 

שמועות

עומר טופרק בלם באייר לברקוזן סיכם בדורטמונד, אבל ישחק בכל מקרה במדיה רק בעונה הבאה. טופרק אמור לחתום לארבע שנים ולברקוזן תקבל עבורו 12 מיליון יורו אחרי שהשוורצגלבן הפעילו את סעיף השחרור.  

 

Germany's BILD newspaper report that @BVB have agreed a summer deal for @bayer04fussball defender Ömer Toprak worth €12m #Bundesliga#bvbpic.twitter.com/UHIPGBXhvZ

— DW Sports (@dw_sports) December 23, 2016

 

ולנסיה סימנה שלושה שחקנים לקראת ינואר: פליפה מלו הוותיק מאינטר, קשר יובנטוס הרננס חלוץ ווסטהאם, סימונה זאזא, שמוכן אף לוותר על חלק משכרו אצל הפטישים. ווסטהאם שוקלת להחתים את ג'רמיין דפו הוותיק ומוכנה לשלם 6 מיליון ליש"ט.

 

סונג יון מין, הדרום קוריאני של טוטנהאם, מבוקש בפריס סן ז'רמן. גבריאל פאלטה עשוי לעזוב את מילאן ולשוב לאטאלנטה אם חוזהו בסן סירו לא יוארך.

 

עוד באותו נושא:

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי