לא עוזב את סעודיה: חוזה העתק החדש של כריסטיאנו רונאלדו

בפורטוגל מדווחים שהחלוץ, שיחגוג בפברואר יום הולדת 40, יחתום עד יוני 2026 וימשיך להשתכר באל נאסר כ-200 מיליון יורו לעונה

לא מעט פרסומים בשבועות האחרונים עסקו בעתידו של כריסטיאנו רונאלדו ובכך שהפנומן שיחגוג בחודש הבא את יום הולדתו ה-40 בדרך החוצה מערב הסעודית. על פרישה CR7 ממש לא חושב, אבל דווח ברחבי אירופה על חזרה אפשרית שלו. הערב (שני) נודע שבניגוד לתחזיות ולהערכות, הוא צפוי להמשיך באל נאסר הסעודית בחוזה חדש.

לטענת "A BOLA", מעיתוני הספורט הגדולים בפורטוגל, כריסטיאנו רונאלדו יאריך את חוזהו בעונה נוספת, משמע שימשיך בקבוצתו בשנתיים האחרונות לפחות עד יוני 2026.

כריסטיאנו רונאלדו שחקן אל נאסר
כריסטיאנו רונאלדו שחקן אל נאסר | אימג'בנק GettyImages

עוד נכתב כי כריסטיאנו רונאלדו ישמור על חוזהו המוערך בכ-200 מיליון יורו לעונה, סכום שעשוי לעלות בהתאם לבונוסים השונים בחוזהו והכנסות הנוגעות לזכויות מסחריות.

ההשפעה של רונאלדו על אל נאסר היא עצומה – הוא הבקיע 81 שערים ב-90 משחקים בכל המסגרות, העונה בלבד הבקיע 17 שערים ב-20 משחקים והוא ברצף של שישה משחקים בהם כבש, אולם הוא לא מצליח להוביל את הקבוצה לתארים וגם עתה היא במקום השלישי בסעודיה לאחר 14 מחזורים, במרחק תשע נקודות משתי מוליכות הטבלה.

זו גם בשורה עבור נבחרת פורטוגל, הרי שכריסטיאנו רונאלדו ימשיך לשחק לפחות עד המונדיאל בקיץ 2026, אז יהיה בן 41.

עוד באותו נושא: כריסטיאנו רונאלדו

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי