"יש לו בעיה בחדר ההלבשה. הוא התעייף מכך שהשחקנים לא מקשיבים לו"

play
קרלו אנצ'לוטי מאמן ריאל מדריד | NurPhoto
קלאסיקו ההיסטורי: ברצלונה פירקה את ריאל מדריד 2:5 וזכתה בסופר קופה 05:34

על פי דיווח של העיתונאי אנטון מיאנה, בתוכנית 'אל לרגרו' של רשת SER, לקרלו אנצ'לוטי נמאס מההתנהלות של שחקני ריאל מדריד: "הוא חושב שהקבוצה מוכנה להתמודד על תארים ושהשחקנים לא עושים את מה שנאמר להם"

ההפסד 5:2 הכבד בגמר הסופר קופה הספרדי מול ברצלונה עדיין מהדהד בריאל מדריד. בעיקר מכיוון שהוא היה חותמת לכך שה'בלאנקוס' לא פתחו את העונה כפי שהם רצו. היו לריאל תקופות בהן היה נראה שמצאה את הכיוון, אך היא שוב נפלה.

בתקשורת הספרדית והעולמית דיברו הרבה על הגורמים למצב הנוכחי של ריאל: הכושר של חלק מהשחקנים, היעדרויות כמו זו של טוני קרוס שפרש בסוף העונה שעברה, ההסתגלות של קיליאן אמבפה בקבוצה, והסחות בדעת המתמשכות של ויניסיוס. עם זאת, בסופו של דבר, כל זה מתכנס למקום אחד, שהוא מאמן הקבוצה, קרלו אנצ'לוטי, שספג ביקורות רבות, ושבגיל 65, מתחיל להתעייף מכך שהשחקנים שלו לא מקשיבים לו.

ויניסיוס | NurPhoto

בתוכנית 'אל לרגרו' של רשת SER דיווח העיתונאי אנטון מיאנה: "יש לו בעיה בחדר ההלבשה. הוא התעייף מכך שהשחקנים לא מקשיבים לו. הוא חזר על זה כל העונה. מחויבות הגנתית. הוא חזר על זה מאוקטובר ועד היום בערך 12 או 14 פעמים. הוא מזהה את זה, הקבוצה מגיבה במשחקים ספציפיים, אך לא באופן כללי. הוא עייף מכך שהקבוצה לא מגיבה לו".

מיאנה הוסיף שאנצ'לוטי "חושב שמאשימים אותו ואת הצוות שלו, אבל בכנות, ואולי זה אנוכי, הוא חושב שהוא לא עושה עבודה רעה. הוא חושב שהקבוצה מוכנה להתמודד על תארים ושהשחקנים לא עושים את מה שנאמר להם. אנצ'לוטי פתח בפני התקשורת לגבי חוסר החיבור עם חדר ההלבשה".

עוד באותו נושא: קרלו אנצ'לוטי, ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי