רונאלדו הברזילאי רק רביעי: לואיס סוארס דירג את 5 החלוצים הגדולים ביותר

כוכב אינטר מיאמי, שיודע דבר או שניים על הבקעת שערים בעצמו, התבקש לבחור את הטובים בהיסטוריה ששיחקו בעמדה שלו

(גודל טקסט)

לואיס סוארס הוא ללא ספק אחד החלוצים הגדולים בדור האחרון. כוכב אינטר מיאמי כיכב בין השאר בליברפול וברצלונה והצליח להשאיר חותם עצום בכל קבוצה שבה שיחק, כולל כמובן בנבחרת אורוגוואי.

במסגרת ריאיון שערך, סוארס התבקש לדרג את חמשת החלוצים הטובים בהיסטוריה. באופן מפתיע למדי, הוא השאיר את כריסטיאנו רונאלדו מחוץ לרשימה שלו, ובניגוד לכדורגלנים רבים אחרים, הציב את רונאלדו הברזילאי – שלדעת רבים נחשב לגדול החלוצים – רק במקום הרביעי.

החברים הטובים רוצים לשחק שוב ביחד. סוארס ומסי | רויטרס

במקום החמישי סוארס דירג את רומאריו, רביעי כאמור רונאלדו, שלישי הציב את חברו הטוב לנבחרת, דייגו פורלאן, שני גבריאל בטיסטוטה וראשון, על אף שקשה להגדיר אותו כחלוץ מובהק, בחר בחברו לימים הגדולים בברצלונה וכיום במיאמי – ליאו מסי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי