גארת' בייל, כוכב העבר של ריאל מדריד ונבחרת וויילס, התעלם ממוחמד סלאח בעת שנשאל מי יזכה בכדור הזהב הבא. ביום ראשון האחרון, המצרי הוכיח את עצמו שוב לאחר שכבש שער אחד ובישל שער נוסף כדי לעזור לליברפול לנצח את מנצ'סטר סיטי 0:2 בפרמייר ליג.
כתוצאה מכך, ליברפול מחזיקה כעת ביתרון של 11 נקודות בראש הטבלה מעל ארסנל, שספגה הפסד מפתיע מול ווסטהאם יונייטד בשבת. סלאח, כידוע, משחק תפקיד מכריע במסע של ליברפול לזכייה באליפות, לאחר שכבש 25 שערים ובישל 16 ב-27 הופעות.
בדברים שנשא לאחר המשחק, פרשן "סקיי ספורטס" וכוכב ליברפול לשעבר, דניאל סטארידג', טען כי סלאח חייב להיות בשיחה על זכייה בכדור הזהב 2025. "הוא חייב להיות בין המועמדים", הבהיר.
גארת' בייל מכריז על הפייבוריט שלו לזכייה בכדור הזהב 2025
כאשר נשאל על ידי בלם מנצ'סטר יונייטד לשעבר, ריו פרדיננד, "מי יזכה בכדור הזהב הבא?", בייל השיב: "קיליאן אמבפה". יש לציין כי ההצהרה של כוכב העבר של הבלאנקוס ניתנה בחודש נובמבר, אז הכוכב הצרפתי של ריאל מדריד היה רחוק מהיכולת שהציג בפריז סן ז'רמן.
פרדיננד ההמום פשוט אמר: "וואו". כשלושה חודשים לאחר אותו "הימור", אמבפה נמצא בכושר שיא ולאחרונה הפציץ שלושער בלתי נשכח שהדיח את מנצ'סטר סיטי מליגת האלופות כבר בפלייאוף.
סטארידג' לא היה היחיד שהחמיא לסלאח לאחרונה. המאמן האגדי ארסן ונגר החמיא: "קראתי באיזשהו מקום שהוא הביא, עם שעריו ובישוליו, לליברפול 31 נקודות העונה. אי אפשר לשלול אות שמו משום פרס, הבחור הזה יוצא דופן. מה שאני אוהב הכי הרבה בקריירה שלו זה שהוא נהיה טוב יותר וטוב יותר כל שנה. יותר קליני והאיכות שלו לא נפגעת עם הגיל".
מה דעתך על הכתבה?