תכניתה של ריאל מדריד לחלון ההעברות בקיץ הקרוב נחשפה, כאשר מגן ליברפול טרנט אלכסנדר-ארנולד הוא המטרה העליונה של המועדון. האנגלי יוכל לחתום כשחקן חופשי כאשר חוזהו בליברפול יסתיים בסוף העונה – וריאל מדריד על סף השלמת עסקה לצירופו, כך מדווח "Relevo". מלבד תוספת זו, המועדון מתכנן לשמור החלטות גדולות אחרות עד מאי, אך יש מעט ציפיות שיעשה הרבה.
בדיווח נאמר כי אלופת הליגה הספרדית המכהנת מרוצה מאוד ממצב הסגל הנוכחי שלה. מגן ימני הוא עדיפות עיקרית, ומכאן מגיע העניין באלכסנדר-ארנולד, אך כל שאר העמדות מאוישות בשחקנים מנוסים, וכישרונות צעירים מרגשים. ייתכן שהמועדון יבחן את עמדת המגן השמאלי, אך כרגע אין לו מטרה מסומנת.
ישנם שני תרחישים שבהם הבלאנקוס עשויים לעשות יותר עסקים מהמתוכנן כרגע. הראשון הוא אם הם ייכשלו בזכייה באחד משני המפעלים המרכזיים שעליהם הם נלחמים כעת – הליגה הספרדית וליגת האלופות. השני הוא אם תאושר עזיבה בלתי צפויה, כאשר ויניסיוס ג'וניור מקושר למעבר לליגה הסעודית.
המועדון רגוע ובטוח ביכולתו להגן על הדאבל של הליגה הספרדית וליגת האלופות העונה. לאחר שניצחו את ריאל סוסיאדד 0:1 במשחק הראשון של חצי גמר גביע המלך ביום רביעי, הם ישחקו נגד ריאל בטיס בליגה בשבת, לפני שיתמודדו בשלב שמינית הגמר של ליגת האלופות מול יריבתם העירונית, אתלטיקו מדריד, בשבוע הבא.
מה דעתך על הכתבה?