ארסנל מגלה עניין בכוכב באיירן מינכן לירוי סאנה, שצפוי להפוך לשחקן חופשי לאחר סיום חוזהו בסוף העונה. על פי דיווחים בעיתון "הבילד", מיקל ארטטה, שעבד עם סאנה כשהיה עוזר מאמן במנצ'סטר סיטי תחת פפ גווארדיולה, מאד מעוניין להביא את שחקן הכנף הגרמני לאצטדיון האמירויות.
סאנה נשאר על הספסל במשחק האחרון של באיירן מול באייר לברקוזן בליגת האלופות, כשהמאמן וינסנט קומפאני העדיף את קינגסלי קומאן ומייקל אוליס על פניו. העונה, סאנה חווה ירידה משמעותית בזמן המשחק שלו בעקבות הגעתו של אוליס, כשהוא פתח בהרכב רק 12 פעמים מתוך 21 משחקי ליגה. אם זה לא מספיק, סאנה לא הבקיע כבר מעל לחודש, ועומד על כ-6 שערי בונדסליגה במהלך העונה הנוכחית.
למרות הדיווחים שסאנה היה חותם על חוזה חדש אילו הוצע לו, באיירן בעיקר מעוניינת בהורדת שכרו לאור עונתו החלשה. עם זאת, בגרמניה מאמינים כי היחסים בינו לבין המנהל הספורטיבי מקס אברל טובים, והמועדון אינו מעוניין לאבד שחקן כנף נוסף, בהתחשב בכך שסרג' גנאברי צפוי לעזוב, ושמו של קינגסלי קומאן קושר למעבר לסעודיה.
מצדה של ארסנל, קבוצתו של ארטטה משוועת לחיזוקים התקפיים בעקבות פציעות של שחקנים מרכזיים כמו גבריאל מרטינלי ובוקאיו סאקה, שפגעו אנושות בסיכויי הקבוצה לזכות באליפות אנגליה העונה. כבר בנובמבר דווח שארסנל מתחרה במנצ'סטר יונייטד על חתימתו של סאנה אך כזכור המעבר לא נשא פרי וסאנה נשאר במינכן.
סאנה, בן 29, עבר לבאיירן מינכן בקיץ 2020, לאחר שפציעה ברצועה הצולבת דחתה את המעבר בשנה. במהלך חמש עונותיו בבאיירן, הוא כבש 56 שערים ובישל 50 בישולים ב-209 הופעות.
מה דעתך על הכתבה?