כריסטיאנו רונאלדו התייצב למסיבת העיתונאים לקראת המפגש בין פורטוגל לדנמרק, בו הפורטוגלים חייבים להפוך תוצאה של 0:1 לאחר ההפסד בפארקן. כוכב אל נאסר התייחס לשאלות העיתונאים, ולא חסך בביקורת עצמית.
"האווירה מתוחה. אין לי כוונה להתחמק. אנחנו במצב מורכב כי אנחנו חייבים ניצחון, אבל זה בדיוק מה שיפה בכדורגל. אני פונה לקהל שלנו שיהיה איתנו – שיעבירו לנו את האנרגיה שלהם, כי אנחנו נעשה הכל כדי להשיג את התוצאה. אני מקווה שמחר יהיה יום מושלם לכולנו", אמר החלוץ הפורטוגלי.
כריסטיאנו מבין היטב שהנבחרת במצב לחוץ וחייבת לנצח: "אין אופציה אחרת. כל מי שגאה לענוד את המדים האלה חייב להיות עם אמביציה כזאת. הפסדתי משחקים ב-90 דקות בעבר, אבל אף פעם לא הפסדתי במשחק הראשון של שלב הנוק-אאוט. מחר זה הגומלין ואנחנו חייבים לנצח".
כשנשאל על חגיגת השער של הוילנד שחיקה אותו, מה שרבים ראו כזלזול, השיב: "ברור לי שהוא לא התכוון לזלזל. אני מספיק חכם להבין את זה. זה כבוד לראות אותו ואת שאר הספורטאים מרחבי העולם חוגגים כמוני. מקווה שמחר תהיה לי סיבה לחגוג בעצמי".
לסיום, "CR7" התייחס בכנות להופעה החלשה שלו בקופנהגן: "יש משחקים כאלה, יש ימים גרועים. פשוט לא הייתי בעניין במשחק ההוא, הקבוצה כולה לא תפקדה, אבל זה חלק מהמשחק. מחר אני רוצה לצאת מאצטדיון אלבלאדה עם ראש מורם. אם אכבוש – מעולה; אם לא – שמישהו אחר יעשה את העבודה. העיקר שפורטוגל תנצח".
מה דעתך על הכתבה?