למרות ההדחה, הולנד יוצאת בראש מורם: "זה היה פורנו של כדורגל"

play
רונאלד קומאן ולואיס דה לה פואנטה | Florencia Tan Jun - UEFA
צפו: ספרד ניצחה את הולנד בפנדלים בתום דרמה, שער מדהים ללאמין ימאל 06:10

רונאלד קומאן הביע את שביעות רצונו משחקניו, לאחר שהנבחרת הודחה בידי ספרד בתום מותחן שהלך לדו-קרב פנדלים: "המזל החליט שספרד תנצח, גאה מאוד בשחקנים שלי"

על אף הדחתה של הולנד מליגת האומות אתמול (ראשון) בידי ספרד, הקולות היוצאים מהמחנה הכתום חיוביים. אלופת אירופה הדיחה את ההולנדים בדו-קרב פנדלים, לאחר שני מותחנים שבסיכומם התוצאה הייתה 5:5.

מאמן נבחרת הולנד, רונאלד קומאן, אמר לאחר המשחק: "שתי הקבוצות יכלו לעבור והמזל החליט שספרד תנצח. האמת היא שאני מאוד גאה בשחקנים שלי על המסירות והכדורגל שלהם. הכל הוכרע על ידי פרטים קטנים. איננו יכולים להתלונן על שום דבר. לכבוש שלושה שערים באצטדיון הזה ונגד ספרד היה צריך לסמל ניצחון. האוהדים נהנו מאוד. בשנתיים האחרונות אף אחד לא לחץ על ספרד כמו הולנד".

דה יונג במדי נבחרת הולנד מול דני אולמו במדי נבחרת ספרד | ANP

המאמן היה כן בסיום המשחק ואיחל את הטוב ביותר לנבחרת הספרדית. "אני מאחל הרבה מזל לספרד. יש לה נבחרת נהדרת והדבר הטוב הוא שהצלחנו להביא אותה לקצה. האוהדים נהנו משני המשחקים".

גם הפרשן של רשת NOS ההולנדית, פייר ואן הויידונק נהנה מנבחרת הולנד למרות ההדחה: "נהניתי משני המשחקים, זה היה פורנו של כדורגל. שתי נבחרות צמרת שנאבקות זו בזו עם עשרה שערים בשני משחקים, נבחרת הולנד שחוזרת למשחק שלוש פעמים הערב. באמת היה בזה הכל. זו הסיבה שאנחנו אוהבים כדורגל כל כך".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי