מקנא ביונייטד וטוטנהאם? "נביא את ה-NBA לאירופה, הם צריכים אולמות"

play
הסטמפורד ברידג' ממעוף הציפור | Blom
צפו: מרינו ה"חלוץ" כבש בנגיחה ונתן לארסנל ניצחון על צ'לסי בדרבי 03:55

מאז שהגיע ללונדון, עליה של צ'לסי טוד בוהלי לא מפסיק לשפוך מזומנים. כעת, הוא חושף שבכוונתו לשפץ את אצטדיון הסטמפורד ברידג' הותיק- ואף לבנות אצטדיון חדש. "ש לנו הזדמנות גדולה לפיתוח אצטדיון - ועלינו לקחת אותה בידיים"

קבוצות: צ'לסי

טוד בולי, האיש המרכזי בקבוצת הרכישה שמחזיקה בבעלות על צ'לסי, חשף כי בעלי צ'לסי חלוקים בנוגע לעתידו של ה"סטמפורד ברידג'", כאשר רמז שעליהם להתיישר ולקבל החלטה משותפת – או להיפרד אחת ולתמיד.

בראיון מפתיע שנערך בהונג קונג, המיליארדר שיתף ברצונו להקים אצטדיון רב-תכליתי, בדומה לזה שבנתה יריבתם הלונדונית של "הבלוז" – טוטנהאם הוטספר.

בולי לא אישר האם הוא נוטה לשיפוץ הסטמפורד ברידג', או למעבר לאתר חדש, אך הדגיש את המורכבות של בנייה בתוך העיר לונדון. הוא הוסיף כי ראשית כל, עליהם להתחשב באוהדי צ'לסי בדיוניהם.

מצא את ההיפך מטוכל? טוד בוהלי | אימג'בנק GettyImages, ATRICK T. FALLON

נכתב רבות על מערכת היחסים ה"בעייתית" של בולי עם שותפיו לבעלות מקבוצת קליירלייק קפיטל, בהובלת בהדאד אגבאלי וחוזה פליסיאנו, כולל שמועות על האפשרות שצד אחד ירכוש את חלקו של האחר.

כשנשאל על חילוקי הדעות בראיון ל-"Bloomberg", אמר בולי: "עלינו לחשוב על מה שאנחנו מנסים להשיג בטווח הארוך. יש לנו הזדמנות גדולה לפיתוח אצטדיון – ועלינו לקחת אותה בידיים".

"אני חושב שזה יהיה המקום שבו: או שנהיה מיושרים על מה ברצוננו לעשות- או שנחליט בסופו של דבר ללכת בדרכים שונות. מה שנכתב ודובר הוא הרבה יותר 'דרמטי' ממה שקורה בפועל".

טוד בוהלי | Catherine Ivill – AMA

"הפיתוח באזור לונדון מורכב מאוד"

כשנשאל על תוכניותיו לסטמפורד ברידג', המשיך בולי: "פיתוח האצטדיון הוא בהחלט נושא מרכזי. אתם תראו את ה-NBA מגיע לאירופה, הם צריכים אצטדיונים, הם צריכים אולמות".

"תשתיות ספורט. אנחנו רק בתחילת גל הספורט, ותשתיות ספורט יהיו חלק גדול מזה".

"יש לנו 16, 20 שנה לפתור את זה. כמובן, בתוך לונדון זה מורכב מאוד. זה לא כאילו אנחנו בונים משהו באמצע סביבה כפרית".

בוהלי בסטמפורד ברידג' | James Gill – Danehouse

"יש לנו הרבה קהלים שעלינו לדאוג להם. בוודאי שבסיס האוהדים של צ'לסי הוא אחד מהם. בטווח הארוך, נבנה משהו חדש ונמצא את הפתרון".

בעוד שהאצטדיון נראה כנושא שנוי במחלוקת בין הבעלים, בולי טען שהם על אותו הקו בכל שאר התחומים. זה כולל את תוכניתם לרכוש את הכישרונות הטובים בעולם כמו אסטבאו ויליאן, קנדרי פאז וג'יאובני קוונדה – שלושה "ילדי פלא" בני 17 שהחתימו מפינות שונות בעולם.

"אם מסתכלים על התפתחות הקבוצה, היינו בהסכמה לגבי מה שאנחנו מנסים לעשות ולבנות", אמר. "זו קבוצה צעירה. קבוצה עם חוזים ארוכים".

טוד בוהלי מסייר בסטמפורד ברידג' | Clive Rose

"כל הדברים האלה היו חדשים. כמובן שכדי לעשות את כל הדברים שעשינו, זה כמובן כי אנחנו מסכימים. אנחנו מבצעים תוכנית שבסופו של דבר תציב את צ'לסי במקום שהיא שייכת. אנחנו יושבים ב'טופ-4' כרגע.

בולי הוסיף כי הוא מאמין שצ'לסי שווה כעת יותר מה-2.5 מיליארד ליש"ט ששילמו עבור המועדון במאי 2022. "אני אומר שכן", אמר.

עוד באותו נושא: טוד בולי, צ'לסי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי