רוי קין עקץ את שחקן נבחרת אנגליה: "ברור שהוא למד את זה בארסנל"

play
רוי קין | John Walton - PA Images
צפו: אנגליה לא הרשימה בניצחון על לטביה, שערי בכורה לג'יימס ואזה 02:09

אגדת מנצ'סטר יונייטד, שלקח חלק בפאנל של "ITV" יחד עם איאן רייט, לא היה משוכנע כי מייליס לואיס-סקלי הוכשל באמת עבור השער הראשון של האנגלים, ושלח עקיצה אל עבר יריבתו הישנה

אגדת מנצ'סטר יונייטד, רוי קין, היה חלק מהפאנל של "ITV" למשחק של נבחרת אנגליה מול לטביה אתמול (שני). קין צפה בוומבלי כשריס ג'יימס, הארי קיין ואברצ'י הבקיעו עבור שלושת האריות, והבטיחו ניצחון 0:3 נח.

מיילס לואיס-סקלי, שפרץ העונה במדי ארסנל ואף זכה בפגרת הנבחרות הנוכחית לזימון ראשון לנבחרת, הופל במחצית הראשונה מחוץ לרחבה, מה שאפשר למגנה של צ'לסי להבקיע את השער הראשון של המשחק בבעיטה נהדרת.

למרות זאת, קפטן השדים האדומים לשעבר לא היה משוכנע שהכישרון בן ה-18 באמת הוכשל, וחשב שהוא נפל בקלות מדי. תוך כדי צפייה בצילומים של לואיס-סקלי צונח לקרקע, קין העיר בציניות: "ברור שהוא למד את זה היטב בארסנל".

ריס ג'יימס, מיילס לואיס-סקלי, ריס ג'יימס, מרכוס רשפורד, והארי קיין | Rob Newell – CameraSport

בתגובה צוחקת, עמיתו לפאנל וחלוץ התותחנים לשעבר, איאן רייט, הסכים: "אתה יכול לראות שהוא התכוון להשיג את הנגיעה הזו", קין הוסיף: "הוא היה חכם עם זה, לא?".

לואיס-סקלי השפיע מיד בהופעת הבכורה שלו במדי אנגליה, כשכבש את השער הראשון נגד אלבניה ביום שישי שעבר. חברו לקבוצה בארסנל דקלן רייס הודה שהוא ושחקנים אחרים "הופתעו" מהביטחון שלו עם זימונו הראשון לנבחרת. רייס אמר: "הוא חסר פחד. הוא עושה הכל נכון מחוץ למגרש והוא רק בן 18".

דקלן רייס ומיילס לואיס-סקלי במדי נבחרת אנגליה | Eddie Keogh – The FA

הוא הוסיף: "אני מנסה לשמור עליו כמיטב יכולתי, אבל ידעתי שהוא ישחק כך הערב בגלל הביטחון שיש לו. הוא שומר על הרגליים על הקרקע וזו רק ההתחלה עבורו". בינתיים, נבחרת אנגליה תהנה מהתחלה מושלמת לקמפיין מוקדמות מונדיאל 2026, בזמן שלואיס-סקלי יחזור לקבוצתו בתקווה לתפוס את ליברפול במירוץ האליפות לפרמיירליג.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי