אחרי אלכסנדר-ארנולד: ריאל מדריד "תחטוף" שחקן נוסף לליברפול?

בספרד מדווחים שהבלאנקוס קרובים לסכם על רכש נוסף לקיץ הקרוב, כשמרטין סובימנדי מעדיף להגיע לאלופת אירופה תמורת 60 מיליון יורו

קבוצות: ריאל מדריד

במשך רוב הקיץ האחרון מרטין סובימנדי היה מועמד בכיר לליברפול, אבל בסופו של דבר הצדדים לא הגיעו להסכמה והקשר הספרדי של ריאל סוסיאדד החליט להישאר בקבוצה הבאסקית. על אף ההתעניינות הגוברת מהאדומים ומארסנל שניסתה לעשות מחטף לקראת הקיץ הקרוב, נראה שסובימנדי בכל מקרה יישאר בספרד, אבל ביעד אחר ונוצץ הרבה יותר.

אחרי שסיכמה על צירופו של טרנט אלכסנדר-ארנולד בחינם מליברפול, נראה שריאל מדריד בדרך "לחטוף" לה שחקן נוסף, הפעם בדמותו של הקשר האחורי הספרדי. ב"קופה" דווח שריאל קרובה מאוד לסגור את כל הפרטים מול סובימנדי וסוסיאדד, כשהקשר מעדיף לעזוב לריאל מאשר לקבוצת פרמיירליג, וההצעה מפלורנטינו פרס שכנעה אותו. על פי הדיווח מספרד, ריאל מדריד תשלם לסוסיאדד כ-60 מיליון יורו עבור הקשר המוכשר.

מרטין סובימנדי נבחרת ספרד
סירב בקיץ לליברפול, יחליף את רודרי גם בסיטי? סובימנדי | אימג'בנק GettyImages

בנוסף לסובימנדי, בריאל עובדים על הארכת חוזהו של ראול אסנסיו. הבלם שעלה מהאקדמיה לקבוצה הבוגרת בעקבות הפציעות הרבות בהגנה של הבלאנקוס השתלב מצוין ואפילו זומן לנבחרת ספרד. כעת, ב"מארקה" טוענים שאסנסיו סיכם על חוזה חדש עד 2029.

עוד באותו נושא: ריאל מדריד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי