טירוף ברצלונה: 300,000 אוהדי דורטמונד במרדף אחרי כרטיסים

לקראת המפגש ברבע גמר ליגת האלופות, חברי המועדון הגרמני יצאו מגדרם ובשל הקיבולת של האצטדיון שמכיל 81,365 מקומות, תערך הגרלה על הזכות לראות את לאמין ימאל וחבריו בגודל טבעי

(גודל טקסט)

אוהדי בורוסיה דורטמונד מגלים התלהבות עצומה לקראת המפגש עם ברצלונה ברבע גמר ליגת האלופות. כפי שדווח באתר הרשמי של המועדון הגרמני, חברי המועדון הגישו יותר מ-300,000 בקשות לכרטיסים למשחק הגומלין שייערך באצטדיון סיגנל אידונה פארק ב-15 באפריל בשעה 21:00. מכיוון שקיבולת האצטדיון עומדת על 81,365 מקומות בלבד, תיערך הגרלה לקביעת האוהדים המאושרים שיזכו להיות נוכחים במשחק המכריע.

אצטדיון בורוסיה דורטמונד נחשב לאחד האצטדיונים בעלי האווירה המחשמלת ביותר באירופה, במיוחד הודות ל"חומה הצהובה" – יציע האוהדים המפורסם המעודד ללא הפסקה במהלך כל משחקי הקבוצה. למרות זאת, חשוב לציין כי ברצלונה כבר הוכיחה שהיא מסוגלת להתגבר על הלחץ האדיר באצטדיון זה, עם הניצחון המרשים שהשיגה העונה (2:3) בשלב הליגה של המפעל האירופי היוקרתי.

אוהדי בורוסיה דורטמונד בטירוף | Craig Williamson – SNS Group

נותר שבוע וחצי בלבד עד לפתיחת המפגש המסקרן בין שתי הענקיות האירופאיות, כששתי הקבוצות מבטיחות משחקים מרתקים בדרכן לשלב חצי הגמר. המאבק בין האווירה הביתית הלוחצת של דורטמונד לבין היכולת המוכחת של ברצלונה להתמודד עמה מוסיף נופך דרמטי למפגש שצפוי למשוך אליו את תשומת הלב העולמית.

עוד באותו נושא: ברצלונה בכדורגל, דורטמונד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי