אחרי הזיכוי מאונס: כוכב העבר של ברצלונה מכין תביעת פיצויים ענקית

לאחר שזוכה מהאשמות ושהה כשנתיים בכלא, דני אלבס מתכוון להגיש שורת תביעות נגד קבוצתו האחרונה שביטלה את חוזהו. סכום התביעה: כ-2 מיליון דולר, ובית הדין לבוררות כבר קבע כי ביטול החוזה נעשה באופן חד צדדי

דני אלבס חוזר למגרש – הפעם המשפטי. לאחר שזוכה מההאשמות שהופנו נגדו ב-2023 בגין חשד לתקיפה מינית במועדון לילה בברצלונה, הכדורגלן הברזילאי לא מבזבז זמן. אלבס, ששוחרר לאחרונה מהכלא בו שהה כשנתיים, כבר מכין תביעה נגד קבוצתו האחרונה, פומאס המקסיקנית, שהחליטה לסיים את חוזהו באופן חד צדדי לאחר פרוץ הפרשה.

מנקודת מבטם של עורכי הדין של אלבס, פומאס ביטלה את חוזהו ללא כל הצדקה. לפי העיתונאי איגנסיו סוארז, שחשף את המידע, המועדון האוניברסיטאי נמצא בצרות רציניות. הברזילאי מתכנן להגיש שורת תביעות: תביעה אזרחית בגין נזק מוסרי, תלונה פלילית על הוצאת דיבה ותביעת עבודה בגין פיטורים שלא כדין, בנוסף לדרישה לתשלום שכר. סכום הפיצוי הנדרש: כשני מיליון דולר.

דני אלבס משוחרר ממאסר | רויטרס

הנקודה המשמעותית עבור אלבס – פומאס כבר הפסידה בקרב המשפטי הראשון במסגרת הליך ב-CAS (בית הדין לבוררות בספורט), שם נקבע כי המועדון ביטל את החוזה באופן חד צדדי. קביעה זו מחזקת את מעמדו המשפטי של אלבס, שמסתמן כי עומד בפני מאבק משפטי שכבר התחיל ברגל ימין. פומאס, מצידה, טרם הגיבה באופן רשמי לטענות ולתביעה המתגבשת.

עוד באותו נושא: ברצלונה, דני אלבס, פומאס

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי