אירוע חריג התרחש במשחק בפרו כאשר השופט לואיס אלגרה הפתיע עם בעיטת קראטה לפנים של איש צוות שניסה לתקוף אותו. השופט שחרר בעיטה גבוהה כשהאיש פרץ למגרש ורץ לכיוונו, ככל הנראה בכוונה לתקוף אותו עם בקבוק פלסטיק שהחזיק בידו.
הבעיטה פגעה בראשו של התוקף, הפילה אותו לקרקע והובילה להתערבות המשטרה. המצב הידרדר במהירות לאחר מכן, כאשר השופט ועוזריו הוקפו על ידי שחקנים זועמים שחיפשו לנקום. התקרית אירעה בדקה ה-82 של משחק גביע בפרו בין הואקילה למגדלנה. צילומי הטלוויזיה מראים כי האירוע התרחש אחרי שאלגרה שלף כרטיס אדום בעקבות סימון של הקוון לכיוון ספסל מגדלנה.
צפו באירוע החריג
— ☩ 𝓒𝓻𝓾𝔁 𝓥𝓲𝓷𝓬𝓲𝓽 ✠
• Durante la Copa Perú, el árbitro Luis Alegre iba a expulsar a un jugador del club que iba perdiendo, cuando entró un miembro técnico con botella en mano y le propinó una patada además pic.twitter.com/DgCD1FcuOS
(@CruxVincit) March 31, 2025
הסרטון הראה כי השופט אינו חסר ניסיון באומנויות לחימה – הבעיטה ברגל ימין פגעה במלואה בלסת האיש שרץ לעברו וניסה להכותו עם בקבוק המים. באופן מפתיע, אלגרה הצליח להמשיך להחזיק את הכרטיס האדום בידו השמאלית למרות תגובתו המהירה להתקפה שעמד להיות קורבן לה.
הקוון הקרוב ביותר לאירוע רץ לכיוון השניים לפני בעיטת הקראטה בניסיון להגן על עמיתו. אולם בסופו של דבר, הוא ניסה להרגיע את הרוחות במקום אחר במגרש כשהמצב איים לצאת משליטה. האיש שספג את הבעיטה של השופט קם כעבור מספר רגעים כשהוא נראה מבולבל. למרבה המזל, אחד משחקני קבוצתו שכנע אותו שלא להגיב כשהניח את זרועותיו סביבו והרחיק אותו מהמקום.
הפרשנים הגיבו באומרם, כשכבר היה מאוחר מדי: "תירגעו בחורים, תירגעו", ואז הוסיפו כשהמשטרה התערבה: "דברים כאלה לא יכולים לקרות". המשחק הושעה לאחר התקרית. לא היה ברור באופן מיידי אם האיש שנבעט בפנים נזקק לפינוי לבית חולים או אם הוא והשופט יעמדו בפני צעדים משמעתיים כלשהם.
מה דעתך על הכתבה?