"שחקנים יכולים להיות רגישים כיום": שחקן יונייטד התלונן בפני פול סקולס

בפרק האחרון של "The Overlap Fan Debate", אגדת מנצ'סטר יונייטד חשף כי אחד משחקני הקבוצה לא היה מרוצה מהביקורת שלו כלפיו: "אני אומר דברים שאני מאמין בהם ואם הוא רוצה שאסביר למה, זו לא תהיה שיחה נעימה"

(גודל טקסט)

אגדת מנצ'סטר יונייטד, ואחד מהקשרים הגדולים בהיסטוריה של הכדורגל, פול סקולס, אינו חושש להביע את דעתו. האנגלי בן ה-50 עובד כפרשן כיום עבור "TNT Sports", ובנוסף לכך מופיע מדי פעם באולפנים של "Sky Spotrs", ובתוכנית "The Overlap Fan Debate", בפרט.

בפרק האחרון של התוכנית, סקולס סיפר כיצד הביקורת שלו הפריעה לאחד משחקני השדים האדומים. כשנשאל האם שחקנים מגיבים להערות של פרשנים, סקולס חשף כי אחד משחקני יוניטד לקח את העניינים לידיו. הוא אמר: "שחקנים יכולים להיות קצת רגישים בימים אלה. היה לי שחקן השנה, שיצר איתי קשר ולא היה מרוצה מחלק מהדברים שאמרתי. הוא רצה להיפגש איתי במגרש האימונים".

פול סקולס | Jean Catuffe

הוא המשיך ושיתף: "אמרתי, 'כמובן, אין בעיה', ונתתי לו את המספר שלי, אבל הוא מעולם לא חזר אליי. הייתי עושה את זה. אני אומר דברים שאני מאמין בהם ואם הוא רוצה שאסביר למה, זו לא תהיה שיחה נעימה. אבל אמרתי שאם הם או מישהו אחר יש לו בעיה, הנה מספר הטלפון שלי".

סקולס סירב לחשוף את שמו של השחקן המדובר, אך אחד מהאוהדים שלקחו חלק בתוכנית, שאל אותו בהלצה מהיציע: "הופתעת כשאנטוני יצר איתך קשר?".

אלוף הפרמיירליג 11 פעמים סבור שביקורת מהתקשורת, ומשחקנים לשעבר, היא חלק בלתי נפרד מהחיים כשחקן כדורגל מקצועי. עם זאת, הוא חושב ששחקנים צריכים להיות מסוגלים להדוף את ההערות – אם כי קל יותר לומר זאת מלעשות זאת. "מה שאנחנו אומרים כפרשנים לא אמור להשפיע על שחקן", טען קשר העבר. "האנשים היחידים שאמורים להשפיע על השחקנים הם מה שהמאמן חושב, צוות האימון, וחבריהם לקבוצה".

"כל מה שנאמר בטלוויזיה צריך להילקח בעירבון מוגבל. אני אפילו לא בטוח כמה שחקנים בימים אלה צופים בכדורגל וצופים במה שאנחנו אומרים", הוא טען. שחקני מנצ'סטר יונייטד בינתיים יתמקדו באתגר הבא שלהם – משחק רבע גמר הליגה האירופית מול ליון בחמישי (22:00, ישיר בספורט1) – כשהם יכוונו לו לעלות בכוונת של אגדת המועדון.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי