"מפחדת לישון לבד": בת זוגו של כוכב צ'לסי חושפת את הקשיים לאחר הפריצה

play
קוקורייה ושחקני צ'לסי חוגגים | רויטרס
צפו: שער בנגיחה של פרננדס נתן לצ'לסי 0:1 חשוב על טוטנהאם בדרבי 04:27

קלאודיה רודריגז, חברתו של מגן צ'לסי מארק קוקורייה, חושפת פרטים מטרידים על החיים בלונדון בעקבות הפריצה האלימה שחוותה, בה נגנבו חפצים בשווי 62 אלף ליש"ט, ומספרת על אובדן הביטחון שחוותה בעקבות המקרה

(גודל טקסט)

קלאודיה רודריגז, בת זוגו של מארק קוקורייה, "מפחדת לישון לבד" עם שלושת ילדיהם, מאז הפריצה לבית המשפחה.

הזוג הספרדי הזמין צופים לעולמם האישי כחלק מסדרת אמזון "Married To The Game" עונה 2, כאשר המצלמות מתעדות את חיי היומיום ואת המאבקים הרגשיים של חיי המשפחה, כולל חוויותיהם בגידול בנם מתאו, ילד מתוק עם אוטיזם. אבל אחד הסיפורים המטרידים ביותר התמקד בפריצה ששינתה את האופן שבו רודריגז רואה את הבטיחות בביתה.

קוקורייה | Darren Walsh

זמן קצר לאחר העברתו של קוקורייה לצ'לסי מברייטון, המעבר של הזוג לחיים במערב לונדון קיבל תפנית אפלה. פורצים נכנסו לביתם, וגנבו חפצים יקרי ערך בשווי של כ-62,000 ליש"ט. בין הפריטים שנגנבו היו תיקי לואי ויטון יוקרתיים, אבל מה שבאמת אבד, לדברי רודריגז, היה תחושת השלווה והביטחון שלהם.בהקרנה אחרונה של סדרת אמזון, רודריגז דיברה עם "דיילי מייל ספורט", שם היא סיפרה איך החוויה ממשיכה להשפיע עליה ביומיום.

אשתו של קוקורייה | Florencia Tan Jun – UEFA

"הביטחון הוא אחד הדברים שאני הכי מודאגת מהם", הודתה רודריגז. "זה מאוד קשה כשאת לא מרגישה בנוח בבית שלך. אני מפחדת לישון לבד עם הילדים שלי, לדוגמה. אז נכון להיום, הדבר החשוב ביותר בשבילי, אני חושבת, הוא הביטחון שלי ושל משפחתי".

המעבר של קוקורייה לצ'לסי לא היה חלק, לא על המגרש ולא מחוצה לו. בתוך המהומות בסגל והשינויים הניהוליים, כולל עזיבתו של תומאס טוכל ומינויו של מאמן ברייטון לשעבר גראהם פוטר, העונה הראשונה שלו בסטמפורד ברידג' הוכחה כמאתגרת. קוקורייה התקשה להסתגל, והופעותיו זכו לביקורות רבות.

קוקורייה | רויטרס

"זה היה קשה", חשפה רודריגז. "השנה הראשונה הייתה מאוד קשה כי לא הייתה לנו את השנה הטובה ביותר. זה היה מאוד קשה עבורו ועבורי, גם המשפחה, ועכשיו החלק הטוב ביותר הוא שהתמודדנו עם זה, ואני מאוד גאה. אנחנו צריכים, לפעמים, פרקים כאלה, אתה יודע, אז היום אני גאה בכל זה".

נראה שהדברים נראים טוב יותר עבור קוקורייה כעת. המגן הפך לדמות יותר עקבית במגרש תחת המאמן אנסו מארסקה. בזמן שצ'לסי מתכוננת להתמודד מול איפסוויץ' ביום ראשון (16:00, ישיר בספורט2) בפרמיירליג, אוהדי "הבלוז" מצפים שהספרדי ימלא תפקיד מפתח בתוכניות ההגנתיות של הקבוצה.

עוד באותו נושא: מארק קוקורייה, צ'לסי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי