בפודקאסט "הפודיום" בהשתתפותם של אסף כהן וגל לפלר, שוחחו על הערב ההיסטורי של ארסנל בליגת האלופות, והסבירו מדוע ייתכן ומדובר בערב הגדול ביותר של הענקית האנגלית בכל הזמנים:
כהן: "זה היה כאילו הערב הכי גדול באצטדיון האמירויות. ראית שכל מי שיושב באצטדיון מבין את זה בזמן אמת".
"הרי האצטדיון הזה, זה אצטדיון שגבה מחיר מאד כבד מארסנל במובן התחרותיות – היא המון המון שנים לא הייתה שם, כי החליטו ללכת על הבנייה של האצטדיון, והיום ארסנל הגיעה למצב שבו היא יכולה לשלב שחקני בית עם שחקנים שנרכשו ב-100 מיליון.
כלומר, זה לא שארסנל היא עכשיו איזה מועדון מסכן כן? היא כן הביאה את דקלן רייס ב-100 מיליון – אבל היא עכשיו יכולה גם להינות מהרגע הזה שהיא מקבלת – לנצח את ריאל מדריד".
לפלר: "כן ארסנל זה מועדון עצום באנגליה – עם מסורת אירופית די דלה, בטח ביחס לגודל שלו באנגליה, ובאמת אסף העיר את תשומת ליבי ש'עזוב רק הופעה באמירויות – זה אחד המשחקים הכי יוקרתיים וטובים של ארסנל בכל הזמנים'".
"למועדון בלי מסורת אירופית – לתת 0:3 לאלופת אירופה, וגם בהקשר של דקלן רייס – זו הופעה, בוא נגיד שהרבה מאד ילדים היום יודעים מי זה דקלן רייס. כמובן שהם ידעו מי הוא גם קודם לכן, אבל אתה יודע, זו הופעה שמכניסה אותו לקונצנזוס העולמי".
מה דעתך על הכתבה?