יורגן קלופ סימן שתי משרות בעולם הכדורגל, ואחת מהן עשויה להתפנות בקרוב

play
יורגן קלופ | אימג'בנק GettyImages, Stu Forster
קלאסיקה של קלאסיקו: צפו ב-2:3 של ברצלונה מול ריאל מדריד בגמר גביע המלך 06:56

מירוסלב טנג'ה, חברו לקבוצה לשעבר של המאמן הגרמני מימיו במיינץ, חשף בפני "Mozzart Sport" את השיחה שקיים איתו: "כשהוא עזב ליברפול היו לו שתי משאלות. אני לא יודע אם אחת מהן תתגשם"

(גודל טקסט)

ההפסד 3:2 של ריאל מדריד לברצלונה בגמר גביע המלך, קירב כנראה את קרלו אנצ'לוטי צעד נוסף לעזיבת הברנבאו. במידה וזה יקרה באמת, הבלאנקוס יצטרכו למצוא מחליף למאמן האיטלקי, ושמו של מאמן ליברפול לשעבר, יורגן קלופ, כבר הוזכר.

הגרמני עזב את ליברפול בקיץ האחרון אחרי שמונה שנים במועדון, ומשמש כיום כמנהל הכדורגל של רד בול. בימים האחרונים, דווח כי הוא מקווה לקחת לפחות שנה נוספת הרחק מאימון, אך זה לא בטוח, במיוחד אם ריאל מדריד תתקשר.

קרלו אנצ'לוטי | Gettyimages

מירוסלב טנג'ה, מאמן ווידבודינה מסרביה, הוא חבר קרוב של יורגן מאז שהשניים חלקו חדר הלבשה במשך שלוש עונות במיינץ בשנות ה-90. מגן העבר בן ה-60 חשף בפני העיתונות בארצו, בדברים שדווחו על ידי "Mozzart Sport", את השיחה שהייתה לו עם עמיתו הגרמני לפני מספר חודשים: "מה שקלופ אמר לי כשהוא עזב את ליברפול היו לו שתי משאלות: להיות מאמן הנבחרת הלאומית ושל ריאל מדריד. אני לא יודע אם אחת מהן תתגשם".

הוא הוסיף: "הוא בהחלט אחד המועמדים לתפקיד בריאל מדריד, אבל לעת עתה, כל זה ספקולציה בלבד. אני גם יודע שהוא מעולם לא ראה את עצמו כמאמן של כל קבוצה אנגלית אחרת מלבד ליברפול. הוא לא רוצה לעבור לסרייה א' או לצרפת, ובשלב מסוים, אני חושב שהוא יהפוך למאמן הנבחרת הגרמנית", הוסיף טנג'ה.

מירוסלב טנג'ה | Mattia Ozbot

מאמנה של ווידבודינה גם הודה שהוא לא יודע מתי קלופ יחליט לחזור לאמן: "דיברנו, אבל הוא כרגע שגריר של רד בול, אז הוא מתעסק עם מועדונים בקבוצה הזו ברחבי העולם ולא חושב יותר מדי על אימון. האם הוא ישתעמם ויחזור לעמוד על הקווים? הוא עצמו עדיין לא יודע".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי