ברצלונה מעוניינת לחזק את ההגנה שלה בקיץ הקרוב, והיא עשויה להתאחד באופן מפתיע עם אחד משחקני הנוער שלה לשעבר. על פי סקיי ספורט גרמניה, ברצלונה מעוניינת להחזיר את אלחנדרו גרימאלדו מבאייר לברקוזן למועדון במטרה לחזק את ההגנה שלה.
למרות שלמגן השמאלי עדיין יש חוזה עם אלופת הבונדסליגה של 2023-24 עד 2027, נאמר כי ישנה הסכמה עם הנהלת לברקוזן, שאמורה לאפשר לגרימאלדו לחזור למועדון נעוריו. סכום ההעברה מוערך בין 30-40 מיליון יורו (26-34 מיליון ליש"ט).
הבינלאומי הספרדי חולם לחזור לברצלונה, כפי שהבהיר בראיון לעיתון הקטאלוני "אל פריודיקו" במרץ. "כן, זו בהחלט מטרה שיש לי. זה מאוד ברור לי בראש, והמועדון (לברקוזן) יודע את זה גם. אני רוצה לחזור לספרד בטווח הבינוני עד הקצר ולחוות את החיים שם, כי בסופו של דבר, זו המדינה שלי. אני רוצה לשחק שם וליהנות מהחוויה", אמר בן ה-29, והדגיש: "גדלתי בלה מאסיה. זה המועדון שבו גדלתי כשחקן וכאדם, וזה המועדון שרציתי לשחק בו מאז שהייתי ילד".
גרימאלדו היה השחקן הצעיר ביותר ששיחק אי פעם בליגה השנייה של הכדורגל הספרדי, הידועה כיום כ-LaLiga Hypermotion, בגיל 15 שנים ו-349 ימים בעת ששיחק עבור ברצלונה ב'. שיא זה, עם זאת, נשבר על ידי לאמין יאמאל ב-2022.
לאחר שזכתה בגביע המלך, ועם יתרון בריא של ארבע נקודות על יריבתה המושבעת ריאל מדריד בליגה, ברצלונה שואפת לזכות בטרבל. ביום רביעי, הם סיימו בתיקו 3:3 במשחק הראשון של חצי גמר ליגת האלופות מול אינטר, ומשחק הגומלין בסן סירו יתקיים ביום שלישי. לפני כן אבל, הקטלונים חייבים להבטיח שלא ימעדו מול ריאל ויאדוליד, האחרונה בטבלה, ביום שבת.
מה דעתך על הכתבה?