משחק הכיסאות: אנצ'לוטי מועמד להגיע להפתעת העונה באיטליה

עזיבתו הצפויה של צ'אבי אלונסו את באייר לברקוזן לטובת ריאל מדריד וקרלו אנצ'לוטי לנבחרת ברזיל יוצרת אפקט דומינו, עם דוידה אנצ'לוטי ואלברו ארבלואה שמועמדים להחליף את ססק פברגאס בקומו

(גודל טקסט)

"משחק הכיסאות המוזיקליים" במערך המאמנים האירופאי עובר להילוך גבוה. ההודעה על מעברו הצפוי של צ'אבי אלונסו מבאייר לברקוזן לריאל מדריד, וקרלו אנצ'לוטי לנבחרת ברזיל, יצרה רעידת אדמה בליגות הבכירות. אך המהלכים רק מתחילים: ססק פברגאס, המאמן הנוכחי של קומו, הוא המועמד המוביל להחליף את אלונסו בלברקוזן, ואף קיים פגישה ראשונית עם נציגי המועדון הגרמני. פברגאס עצמו רמז על עזיבה אפשרית באומרו: "כשיגיע הזמן, משהו ייאמר".

עזיבתו הצפויה של פברגאס מקומו פתחה את הדלת לשני מועמדים מפתיעים – שניהם מריאל מדריד. על פי הגאזטה דלו ספורט, המועמד המוביל הוא דוד אנצ'לוטי, בנו של קרלו ועוזרו הנוכחי, המעוניין להתחיל קריירה עצמאית לאחר 12 שנים לצד אביו במועדונים כמו פ.ס.ז', ריאל מדריד, באיירן מינכן, נאפולי ואברטון. המועמד השני הוא אלברו ארבלואה, מאמן קבוצת הנוער של ריאל מדריד, שלמרות חוסר ניסיונו בליגות הבכירות (בדומה לפאברגאס בתחילת דרכו), נחשב למועמד רציני.

ססק פברגאס מאמן קומו | רויטרס

גורם משמעותי בבחירה האפשרית באחד משני המועמדים הוא הקשר שלהם לשחקן ניקו פאס, כיום בקבוצה הבכירה של קומו, אותו הכירו היטב מתקופתו בריאל מדריד. הקשרים העמוקים בין קומו לבית הלבן מחזקים את התחושה שעל חופי אגם קומו, כל הדרכים מובילות לברנבאו. אם אכן יתממש אחד המינויים, תהיה זו דוגמה נוספת לרשת הקשרים המסועפת של ריאל מדריד בכדורגל האירופאי.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי