ברצלונה וראפיניה נמצאים בשלבים מתקדמים של משא ומתן לחידוש חוזהו של המגן הברזילאי עד שנת 2029. למרות שנותרו מספר פרטים לסגירה, כולל סעיף השחרור, המקורבים לשחקן מבטיחים כי ההסכם כבר מובטח. ראפיניה, שכרגע מחזיק בחוזה עד יוני 2027, ישודרג למדרג השכר הראשון בקבוצה – הישג שהרוויח בזכות ביצועיו המרשימים והמחויבות שהפגין מאז הצטרפותו, במיוחד בעונה האחרונה.
המשא ומתן החל במרץ והתקדם בצורה חלקה, כאשר לשני הצדדים רצון ברור להמשיך את השותפות. השחקן עצמו חשף את כוונותיו לפני הקלאסיקו האחרון כששאלו אותו "מה הצעד הבא?", והוא השיב בביטחון: "החידוש שלי". למרות הצעות כספיות מפתות מסעודיה, ראפיניה העדיף תמיד את הפרויקט הספורטיבי של ברסה, ודחה הצעות של מיליוני דולרים כדי להישאר במועדון.
ראפיניה רואה בברצלונה את המקום האידיאלי להתפתחותו המקצועית לקראת מונדיאל 2026, שיהווה שלב מפתח בקריירה שלו. כוונתו הנוכחית היא להגיע לטורניר כשחקן ברסה, כשהוא מזוהה לחלוטין עם הפרויקט הספורטיבי של המועדון הקטלוני. לאחר שביסס את מקומו בהרכב ותפקידו בקבוצה הולך וגדל, ראפיניה נחוש להמשיך ולכתוב את סיפור ההצלחה שלו בבלאוגרנה.
מה דעתך על הכתבה?