נשיא המועדון חשף: "דיברתי עם דה בראונה, והוא כבר קנה בית בעיר"

play
מהגדולים בתולדות סיטי והפרמיירליג. קווין דה בראונה | אימג'בנק GettyImages
צפו: מנצ'סטר סיטי ניצחה 1:3 את בורנמות' ונפרדה מדה בראונה 03:58

נשיא נאפולי אורליו דה לאורנטיס חשף ששוחח בשיחת וידאו עם כוכב מנצ'סטר סיטי ומשפחתו, וטען כי הבלגי כבר רכש נכס באיטליה לקראת מעבר כשחקן חופשי בקיץ

(גודל טקסט)

נשיא נאפולי אורליו דה לאורנטיס עורר סערה כשטען כי קווין דה בראונה "כבר קנה בית יפה" באיטליה לקראת מעבר פוטנציאלי לפארטנופיי. במהלך מצעד הניצחון של נאפולי על תואר הסריה א', דה לאורנטיס חשף ברגש: "הבוקר דיברתי איתו, עם אשתו ועם בנו בן התשע בשיחת וידאו". כשנשאל האם האוהדים יראו את הקשר הבלגי באצטדיון "דייגו ארמנדו מראדונה" בעונה הבאה, השיב בביטחון: "כנראה שכן".

חוזהו של דה בראונה במנצ'סטר סיטי יפוג ב-30 ביוני, ובכך יסתיים פרק של עשר שנים פוריות שבמהלכו זכה בשישה תארי פרמיירליג, ליגת האלופות, שני גביעי אנגליה וחמישה גביעי ליגה. דיווחים בשבועות האחרונים טוענים כי הבלגי קרוב להבטיח מעבר לנאפולי כשחקן חופשי, למרות הצעות מה-MLS, במיוחד משיקגו פייר. דיווחים מתחילת מאי מאשרים שאשתו של דה בראונה כבר ביקרה בנאפולי לבחינת בתים ובתי ספר למשפחה.

אאורליו דה לאורנטיס נשיא נאפולי | אימג'בנק GettyImages

דיווחים מסוף השבוע מציעים שנאפולי הציעה לבן ה-33 חוזה לשלוש שנים בשווי שישה מיליון יורו לעונה בשנתיים הראשונות ו-חמישה מיליון יורו בשנה השלישית. למרות הגילויים הרגשיים, דה לאורנטיס הבהיר: "אנחנו לא יכולים לומר את זה עד שיהיה לנו משהו בכתב. אנחנו רציניים, את זה אני יודע". הקשר המיוחד של המשפחה לאיטליה מתחזק בעובדה שדה ברויינה ואשתו נישאו בסורנטו ב-2017.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי