ריאל מדריד מתכוונת לנצל מצב חוזי נוסף לאחר החתמת טרנט אלכסנדר-ארנולד תמורת 10 מיליון ליש"ט, כאשר המטרה הבאה היא מיילס לואיס-סקלי מארסנל. הבלאנקוס בונים על מוניטין של ניצול מצבים חוזיים מסוכנים, כפי שעשה עם אמבפה מפריז סן ז'רמן, וכעת מכוונת למגן השמאלי הצעיר שחוזהו מסתיים ב-2026.
לואיס-סקלי, בן ה-18, פרץ לקבוצה הבוגרת של ארסנל העונה אחרי הופעת בכורה מול מנצ'סטר סיטי. הוא השתלב כמגן שמאלי, מיקום שהיה בעייתי עבור ארסנל, וזכה אף להזמנה לנבחרת אנגליה תחת תומס טוכל. המגן הצעיר חתם חוזה מקצועי ראשון ב-2023, אך ארסנל נמצאת במשא ומתן מורכב להארכת החוזה.
ארסנל מנסה לקשור מספר כוכבים צעירים: איתן נוואנרי (שגם חוזהו מסתיים ב-2026), ויליאם סליבה ובוקאיו סאקה (לשניהם נותרו עוד שנתיים לפי החוזה). סאקה נראה הקרוב ביותר להסכם חדש והבהיר: "אני רוצה לזכות עם הסמל הזה… זה מערכת יחסים טובה ואני שמח להיות כאן".
הפרשן ג'יימי קראגר, אקס ליברפול, הגן על לואיס-סקלי: "לא האמנתי שהוא לא ברשימת שחקן הצעיר השנה. הוא שיחק מצוין במשחקים גדולים נגד סיטי, ליברפול ובברנבאו". אקס מנצ'סטר יונייטד והפרשן גארי נוויל הוסיף: "הוא פתר בעיה גדולה עבור ארסנל במיקום המגןהשמאלי ונראה כאילו תמיד היה שם – זו המחמאה הגדולה ביותר לשחקן צעיר".
מה דעתך על הכתבה?