מת כבר לעוף משם: המסר האחרון של אלחנדרו גרנאצ'ו באינסטגרם

play
אלחנדרו גרנאצ'ו | Eurasia Sport Images
אוהדי פריז סן ז'רמן 00:13

הכוכב הצעיר של מנצ'סטר יונייטד לא מפסיק לשגע את אוהדי הקבוצה ברשתות החברתיות, ונראה כי הוא לא יכול היה לחכות שהעונה כבר תגיעה לסיומה: "סוף סוף"

(גודל טקסט)

אלחנדרו גרנאצ'ו לא הסתיר את שמחתו עם סיום טור משחקי הראווה של מנצ'סטר יונייטד באסיה. יונייטד פתחה את הסיור בהפסד 1:0 מביך לקבוצת האולסטאר של דרום מזרח אסיה בקואלה לומפור, כשהקהל שרק בוז לשחקניו של רובן אמורים. המועדון התאושש במשחק השני עם ניצחון 1:3 על הונג קונג, כשצ'ידו אובי כבש צמד, ואיידן הייבן הוסיף שער נוסף.

היום (ראשון) שחקן ההתקפה הארגנטינאי פרסם בחשבון האינסטגרם שלו תמונה של מסלול המראה עם הכיתוב "סוף סוף", לאחר שהקבוצה חזרה מהטור במלזיה.

פרסום התמונה של גרנאצ'ו מגיע על רקע אי ודאות לגבי עתידו במועדון. הארגנטינאי הביע תסכול פומבי לאחר שאיבד את מקומו בהרכב בגמר הליגה האירופית, בו שיחק רק 20 דקות. "העונה שלנו הייתה חרא. לא ניצחנו אף אחד בליגה", אמר גרנאצ'ו לאחר ההפסד 1:0 לטוטנהאם בגמר.

גרנאצ'ו הוסיף: "עד הגמר שיחקתי בכל סיבוב, והיום רק 20 דקות. אני אנסה ליהנות מהקיץ ולראות מה יקרה". אחיו רוברטו תקף את אמורים ברשתות החברתיות, בטענה שהשחקן "נזרק מתחת לאוטובוס" למרות תרומתו לקבוצה.

המאמן הפורטוגלי, שהשאיר את גרנאצ'ו מחוץ לסגל במשחק האחרון בליגה מול אסטון וילה, נשאל על עתיד הקיצוני והשיב: "הוא שחקן מנצ'סטר יונייטד. יש לנו רעיון לגבי סוג הסגל שאנחנו רוצים, אבל יש לנו זמן להתמודד עם כל הסיטואציות".

אלחנדרו גרנאצ'ו, מנצ'סטר יונייטד | אימג'בנק GettyImages, JUSTIN TALLIS/AFP

על פי דיווחים בתקשורת האנגלית, אמורים הודיע לגרנאצ'ו לחפש מועדון חדש בקיץ, כשבשיחה אחת אף אמר לו ש"יתפלל שמועדון אחר ירצה להחתים אותו". נראה שהשחקן בן ה-20 ממהר לצאת לחופשה ולשקול את צעדיו הבאים.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי