"ברזיל סבלה מזה, כמו תמיד": אנצ'לוטי לא קרוב למחוק את הבעיה העיקרית

play
יש הרבה עבודה. אנצ'לוטי | GettyImages, Rapha Marques/Sports Press Photo
צפו בתקציר: ברזיל סיימה ב-0:0 מול אקוודור בבכורה של אנצ'לוטי 01:47

ה-0:0 של הסלסאו האפיל על הבכורה של המאמן המעוטר, בספרד ביקרו את חוסר היצירתיות, החמיאו לויניסיוס ולקאיסדו והבהירו - לאיטלקי יש הרבה על מה לעבוד

(גודל טקסט)

עונה חדשה, אותן בעיות ישנות. אפילו קרלו אנצ'לוטי לא הצליח לחולל נס במשחק הראשון שלו כמאמן נבחרת ברזיל. הסלסאו, שיצאו למשחק חוץ באקוודור, נאלצו להסתפק ב-0:0. יריבתה, שקיבלה את פני המאמן האיטלקי, השלימה שמונה משחקים ללא הפסד במוקדמות המונדיאל.

"ברזיל סבלה מחוסר יצירתיות, כמו תמיד", נכתב ב"אס" הספרדי. חלוף הזמן לא שינה את הבעיה המרכזית של הנבחרת. אנצ'לוטי, שפתח עם קאסמירו במרכז השדה וניסה להפתיע עם אסטבאו בכנף ימין, נתקל באקוודור שחזרה למה שאפיין אותה במשך שנים: לחימה, מהירות ומידה מסוימת של כאוס.

ויניסיוס, נבחרת ברזיל | אימג'בנק GettyImages, Franklin Jacome

הברזילאים התקשו, היו חסרי רעיונות והתקשו לחבר מסירות, ויניסיוס הוא בכל זאת מי שהצליח לבלוט. באמצעות המהירות והקצב שלו, שחקן הכנף של ריאל מדריד גרם לכאבי ראש רבים להגנה של אקוודור שהצליחה לבלום את כל שאר נבחרת ברזיל.

בעוד שהקבוצה של קרלו אנצ'לוטי סבלה מחוסר יצירתיות, מויסס קאיסדו שלט במשחק. הקשר של צ'לסי בנה טוב את המשחק, ולמרות שקבוצתו לא מימשה את המהלכים שלה במלוא הפוטנציאל, היא הפגינה עליונות מול השלישייה של קאסמירו , ברונו גימראייש וגרסון.

מויסס קאיסדו (אקוודור) מול קאסמירו (ברזיל) | Gettyimages

קאסמירו היה קרוב לתת לברזיל את הניצחון, אבל גם זה לא הצליח להכניע את אקוודור. הנבחרת הביתית התמקדה בכל רגע נתון במה שרצתה, והפכה את הבכורה הבינלאומית של אנצ'לוטי למשהו מר בגלל היכולת של נבחרתו. למאמן ריאל מדריד לשעבר צפויה עבודה רבה.

עוד באותו נושא: ברזיל, קרלו אנצ'לוטי

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי