כוכב הסרייה א' חלם לשחק ביונייטד – אבל בדרך ליריבה מושבעת מהפרמיירליג

החלוץ המונטנגרי שחלם על יונייטד קרוב דווקא ללידס, שסיכמה עקרונית עם לצ'ה על רכישתו. תג המחיר: עד 30 מיליון ליש"ט, אבל העסקה עוד לא סגורה – בעיקר סביב מחלוקות לגבי תנאיו האישיים

קבוצות: לידס יונייטד
(גודל טקסט)

ניקולה קרסטוביץ', חלוצה של לצ'ה ונבחרת מונטנגרו, דיבר בעבר על חלומו לשחק במנצ'סטר יונייטד – אך מסתמן שבמקום הגשמת החלום באולד טראפורד, הוא יעשה את דרכו דווקא ליריבה מפתיעה מהפרמיירליג: לידס יונייטד.

על פי דיווח ב־"Corriere dello Sport", לקבוצתו לשעבר של מנור סולומון יש הסכם עקרוני עם לצ'ה על רכישת החלוץ בן ה־25, כאשר תג המחיר עומד על כ־30 מיליון ליש"ט – אך ייתכן שהעסקה תיסגר גם בסכום נמוך יותר. כרגע, הצדדים טרם הגיעו לסיכום על תנאים אישיים.

| ATPImages

כוכב לצ'ה שחולם על השדים האדומים

קרסטוביץ', שהצטרף ללצ'ה בקיץ 2023, היה מלך השערים של הקבוצה בעונה החולפת ועזר לה לשרוד בליגה האיטלקית. אחרי המשחק מול טורינו בספטמבר האחרון, סיפר לתקשורת על עצה שקיבל מהאגדה המונטנגרית מירקו ווצ'יניץ':

"אחרי המשחק הוא אמר לי: ‘תחשוב על המשחק הבא'. כששאלו אותי איפה לא אשחק לעולם – עניתי: בארי. והחלום שלי? מנצ'סטר יונייטד."

למרות ההצהרות הנלהבות, לא נראה שיונייטד תצטרף למרוץ אחריו – גם לאחר שצירפה את פטריק דורגו, חברו מלצ'ה, בינואר האחרון.

קרסטוביץ' חוגג | Image Photo Agency /

לידס מתחמשת לקראת חזרה לצמרת

אם העסקה תושלם, קרסטוביץ' יהפוך לשחקן הרכש השני של לידס מהסרייה A הקיץ, אחרי הבלם יקה ביגול (Bijol) שהגיע מאודינזה. גם לוקאס נמנצ'ה חתם בשורותיה, בעוד שהמועדון נפרד מהבלם ראסמוס קריסטיאנסן, מהקשר ג'ושואה גיאלאבוגי וכמובן שמהכוכב הישראלי מנור סולומון, שחזר לטוטנהאם לאחר שהיה חלק מרכזי בעלייתה המחודשת של לידס לפרמיירליג.

ביגול התייחס לאתגר החדש ואמר לאתר המועדון: "זה אתגר גדול לכולם – בשבילי, בשביל המועדון. אני מבטיח שאתן הכול בכל אימון ובכל משחק כדי להיות מוכן לפרמיירליג."

מנור סולומון מניף את גביע הצ'מפיונשיפ במדי לידס | Steven Paston – PA Images

קרסטוביץ' אמנם לא יגשים בינתיים את חלום הילדות שלו, אבל ייתכן מאוד שהוא בדרך לפרק חדש ומרתק בפרמיירליג עם לידס – קבוצה צומחת שמחפשת להתבסס מחדש בין הגדולות.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי