בריאן אמבואמו (26) הודיע לברנטפורד ולטוטנהאם על החלטתו הברורה: הוא יסכים לעזוב את ברנטפורד בחלון ההעברות הנוכחי רק לטובת מנצ'סטר יונייטד, כך דווח ב"האתלטיק". למרות העניין הרב שמפגינים מועדונים מובילים כמו ארסנל, ניוקאסל יונייטד וטוטנהאם בשירותיו של הקשר התקפי, אמבואמו כבר קבע את יעדו המועדף – האדומים ממנצ'סטר.
מנצ'סטר יונייטד הגישה עד כה שתי הצעות רשמיות לברנטפורד עבור מבאומו. ההצעה הראשונה הייתה בסכום של 45 מיליון פאונד עם תוספת של 10 מיליון פאונד, והשנייה על סך 55 מיליון פאונד עם תוספת של 7.5 מיליון פאונד. עם זאת, שתי ההצעות עדיין נמוכות מההערכה של ברנטפורד לשחקן, והמשא ומתן בין המועדונים ממשיך.
אמבאומו נמצא תחת חוזה בברנטפורד עד יוני 2026, כאשר למועדון קיימת אופציה להאריך את ההסכם ב-12 חודשים נוספים. על פי דיווח "דה אתלטיק", השחקן נחוש בדעתו להצטרף לאולד טראפורד במידה ויעזוב את ברנטפורד. בינתיים, טוטנהאם מכחישה כי הגישה הצעה רשמית כלשהי עבור השחקן.
מה דעתך על הכתבה?