יובנטוס מתמודדת עם משבר פנימי לקראת משחק שמינית גמר גביע העולם למועדונים נגד ריאל מדריד ביום שלישי. הביאנקורי חוו עונה מעט מוזרה, לאחר שהפרויקט של טיאגו מוטה נכשל, ואיגור טודור נאלץ להגיע להציל את המצב, ולהוביל את הקבוצה לסיום בין ארבע הראשונות באיטליה.
במונדיאל המועדונים הקבוצה הציגה ביצועים משתנים – ניצחונות גדולים על קבוצות חלשות בבתים, אך תבוסה קשה 5:2 למנצ'סטר סיטי שעוררה ביקורת חריפה באיטליה.
על פי דיווח ב-"לה גאזטה דלו ספורט", דושאן ולאחוביץ' (25) "אינו במסלול עבור הפרויקט" של יובנטוס. ההנהלה מעוניינת למכור את החלוץ הסרבי כדי לממן את הגעתו של ג'ונתן דייויד כשחקן חופשי, והחתמתו של רנדל קולו מואני מפ.ס.ז', לאחר שהצרפתי הרשים במהלך תקופת ההשאלה שלו.
הבעיה היא שולאחוביץ' מסרב לעזוב. חוזהו פג רק ב-2026 והוא "רוצה להיות הבעלים הבלעדי של העתיד שלו". המועדון רכש אותו מפיורנטינה בינואר 2022 תמורת 70 מיליון יורו, אך הוא "לא הצליח להפוך לחלוץ מספר 9 שקיווה להיות".
משכורתו הגבוהה – 7.5 מיליון יורו נטו העולה ל-12 מיליון בעונת 2025-26 – מהווה נטל נוסף. בעונה הנוכחית רשם 35 הופעות עם 13 שערים ו-4 בישולים. המועדון שוקל "להכריז בפומבי שהם לא שוקלים אותו" כאמצעי לחץ, כאשר המשבר מגיע בעיתוי רגיש לקראת המשחק המכריע נגד מדריד.
מה דעתך על הכתבה?