"הצמידו לי אקדח לראש": רגעי האימה שחוותה משפחתו של שחקן נבחרת ארגנטינה

בעוד נהואל מולינה עדיין בחופשה עד שיחזור לאימוני אתלטיקו מדריד, חמו התמודד עם סיטואציה מבעיתה, כאשר שמונה שודדים חמושים פרצו לביתו: "היו יותר מ-15 יריות"

(גודל טקסט)

בזמן שהוא בחופשה לפני חזרה לאימונים, משפחתו של מגן אתלטיקו מדריד, נהואל מולינה, חוותה סיטואציה מפחידה. ביום שני, שמונה שודדים חמושים פרצו לבית משפחת אשתו בלאנוס, בואנוס איירס. קלאודיו אוצ'יוצי, חמו של מולינה, תיאר את האירוע הדרמטי: "ישבנו בסלון וצפינו בטלוויזיה כששמענו רעשים מחלון חדר האוכל. כשהתקרבתי, נכנס שודד לבוש כולו בשחור, הצמיד לי אקדח לראש ומאחוריו נכנסו עוד שלושה. הם לקחו אותי לחדר השינה, התחילו להטריד אותי, להצמיד את הנשק לראשי, להכות אותי ולדרוש שאגיד להם איפה הכסף".

המצב הסלים כשהשודדים החלו בחילופי אש עם המשטרה שהגיעה למקום. "היו יותר מ-15 יריות", סיפר אוצ'יוצי. "אחד ברח החוצה ושלושה חזרו פנימה. זה היה רגע הפאניקה הגדול ביותר, חשבתי שהם הולכים להרוג אותי כי אולי חשבו שאני הזעקתי את המשטרה".

מולינה החזיר מהר את אתלטיקו מדריד למשחק | רויטרס

"הם רצו לצאת דרך החצר האחורית, אז ליוויתי אותם וניסיתי לפתוח את השער שהיה נעול במנעול. מרוב עצבים לא הצלחתי לפתוח אותו וכל הזמן הם הצמידו לי את האקדח לראש ודרכו אותו", הוסיף חמו של מולינה.

לאחר רגעי האימה, השודדים נמלטו מהמקום והחלה מרדף משטרתי. השוטרים הצליחו לעצור שלושה מתוך שמונת השודדים ותפסו נשקים. החקירה נמשכת במטרה לאתר את חמשת הפושעים הנותרים.

עוד באותו נושא: נהואל מולינה

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי