שחקן צ'לסי לא לחץ יד לטראמפ, פאלמר הודה: "הנוכחות שלו הייתה מבלבלת"

לא רק הקהל תהה מה עושה נשיא ארצות הברית לצד שחקני הבלוז בזמן הנפת הגביע. הכוכב סיפר: "לא ידעתי שהוא הולך להיות שם בזמן הזה"

(גודל טקסט)

קול פאלמר הסביר את התגובה שלו לנוכחותו המוזרה של נשיא ארצות הברית, דונלד טראמפ, במהלך טקס הנפת גביע העולם למועדונים. טראמפ גנב את ההצגה באצטדיון מטלייף כאשר החליט להיות במרכז הבמה במהלך ההנפה. הנשיא בן ה-79 קיבל יחס VIP כשהוא חווה את ה-0:3 של הבלוז נגד פריז סן ז'רמן לצד נשיא פיפ"א ג'אני אינפנטינו מול 80 אלף צופים.

טראמפ נכנס לזרקורים לאחר השריקה הסופית, לאחר שקיבל את הכבוד להעניק לצ'לסי את הגביע. היה צפוי שהנשיא יסתלק לאחר מסירת הגביע לקפטן ריס ג'יימס – כמו שמקובל – אבל במקום זאת, סירב לוותר על הבמה. הנוכחות של טראמפ על הבמה הותירה את שחקני צ'לסי מבולבלים, כאשר פאלמר, שכבש צמד בניצחון, נראה לא מרוצה בעוד הוא מלמל: "מה הוא עושה?" הכוכב דיבר מאוחר יותר על הנושא ואישר: "ידעתי שהוא הולך להיות כאן אבל לא ידעתי שהוא הולך להיות על הבמה כשהנפנו את הגביע אז הייתי קצת מבולבל, כן".

טראמפ חוגג עם שחקני צ'לסי | Buda Mendes/Getty Images

במקביל, שחקן צעיר אחר של צ'לסי, טייריק ג'ורג' בן ה-19, דילג על לחיצת היד מטראמפ במהלך טקס הענקת המדליות. כשראה את הנשיא עסוק במשימה של חלוקת מדליה נוספת, ג'ורג' החליט לא לחכות ובמקום זאת בחר לקבל את הברכות של בעלי המועדון.

הגעתו של טראמפ לאירוע נפלה ביום השנה הראשון לניסיון ההתנקשות שטראמפ שרד בפנסילבניה בשנה שעברה, ואמצעי ביטחון משמעותיים הוקמו להגעתו. הוא הגיע בערך 35 דקות לפני הפתיחה במסוק. למרות הסיכון הביטחוני והתגובות המעורבות מהקהל, טראמפ לא התביייש מהזרקורים כאשר הכניס את עצמו באופן מוזר לחגיגות צ'לסי.

עוד באותו נושא: דונלד טראמפ, צ'לסי, קול פאלמר

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי