סוכנו של כוכב הפרמיירליג המבוקש: "קרובים להחלטה לגבי היעד הבא שלו"

אלכסנדר איסק ממשיך להיות במרכז מלחמת העברות בין ליברפול לאל הילאל הסעודית, עם דרישת מחיר של 120 מיליון פאונד מניוקאסל. מאמנו אדי האו הביע ביטחון שהחלוץ השבדי יישאר

(גודל טקסט)

הסוכן של אלכסנדר איסק, גונזלו גייטן, שבר השבוע את שתיקתו וגילה לעיתון הסעודי "א-ריאדייה" כי "אנחנו אולי קרובים לגבי היעד הבא של השחקן". החלוץ בינלאומי השוודי, שרשם 27 שערים בעונה שעברה עבור ניוקאסל, מצא עצמו במרכז ספקולציות העברה אינטנסיביות הכוללות את ליברפול והקבוצה הסעודית אל הילאל.

ניוקאסל דורשת 120 מיליון פאונד עבור כוכבם, סכום שיעבור את שיא ההעברות הבריטי הנוכחי של 116 מיליון פאונד. לפי דיווחים, "המגפייז" לא ימכרו את איסק גם אם הוא ירצה לדבר עם ליברפול. בינתיים, אל הילאל כבר התחילה במגעים עם סביבתו של השחקן, והשוודי לא קיבל הצעת חוזה חדשה מניוקאסל.

אלכסנדר איסק | George Wood

מאמן ניוקאסל אדי האו החליט לשלוח את איסק הביתה לפני המשחק הידידותי מול סלטיק (4:0) בשל הספקולציות סביבו. "הדבר האחרון שאלכס רוצה זה לשבת ביציע תחת בדיקה", הסביר האו. "החלטנו בצורה הדדית שהוא לא צריך להיות שם".

למרות הטלטלה, האו הביע אמון שאיסק יישאר במועדון: "אלכס מאושר בניוקאסל, הוא אוהב את השחקנים והצוות. לעולם לא הייתה לי בעיה איתו ואני בטוח שהוא יהיה כאן בתחילת העונה". לחלוץ השוודי נותרו שלוש שנים בחוזה הנוכחי בסנט ג'יימס פארק.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי