בזמן שצ'לסי מתקדמת במגעים לצירוף צ'אבי סימונס, כוכב נבחרת הולנד וילד הפלא של ר.ב. לייפציג, הדיווחים בגרמניה חושפים טוויסט משמעותי בעלילה: באיירן מינכן נכנסת למרוץ – ועלולה לטרוף את הקלפים.
לפי דיווח בגרמניה, באיירן מינכן הביעה עניין רשמי בסימונס ומעוניינת להחתימו כבר בקיץ הקרוב. צ'לסי כבר ניהלה מגעים מתקדמים מול לייפציג, כשהמחיר עשוי להגיע ל-70 מיליון יורו (כ-60 מיליון ליש"ט), ואף שקלה לצרף לעסקה את קרני צ'וקוומקה במסגרת טרייד.
עם זאת, עדיין לא ברור אם הבווארים יציעו שחקנים כחלק מהעסקה או יעדיפו לשלם את הסכום במלואו — מה שעלול להקשות על צ'לסי לסגור את המהלך.
בעוד באיירן התחזקה עד כה רק בג'ונתן טה וטום בישוף, צ'לסי כבר הוציאה הקיץ מעל 210 מיליון ליש"ט וצירפה שחקנים כמו ז'ואאו פדרו, בנג'מין גיטנס, דריו אסוגו, אסטבאו, קנדרי פאס ועוד.
הבלוז סימנו את סימונס כאחת מהמטרות המרכזיות של אנצו מארסקה, והקשר בן ה־21 הביע עניין במעבר – במיוחד לפרמיירליג.
אלא שכעת, התעניינות של מועדון כמו באיירן מינכן עלולה להשפיע. סימונס כבר קושר בעבר עם הקבוצה ממינכן, ונותר לראות אם האפשרות לשחק באלופת גרמניה תטה את הכף.
צ'לסי תפגוש את באייר לברקוזן ב־8 באוגוסט במשחק ההכנה הראשון שלה, בעוד באיירן תפגוש את ליון ב־2 באוגוסט.
סימונס, בינתיים, צפוי לעלות למגרש כבר בשבת הקרובה, כשלייפציג תפגוש את טולוז — כשברקע, קרב הצמרת על אחד מהכישרונות הגדולים ביותר של אירופה נכנס להילוך גבוה.
מה דעתך על הכתבה?