דריכות בא.א.ק אתונה לפני באר שבע: "משחק על העונה האירופית". פיירו יסופסל?

play
משחק שקול. פרץ וזיני | אתר רשמי, הפועל באר שבע
צפו בתקציר: א.א.ק אתונה ניצחה את הפועל באר שבע 0:1 03:05

אקס מכבי חיפה עשוי לאבד את מקומו בהרכב במשחק הגומלין (חמישי, 21:00, ספורט1), כשהשחקן היחיד שמקומו בהתקפה נראה מובטח הוא זיני. גורם במועדון: "לא נוכל להרשות לעצמנו להיכשל"

קבוצות: הפועל באר שבע
(גודל טקסט)

א.א.ק אתונה מתכוננת למפגש הגומלין מול הפועל באר שבע במסגרת הסיבוב השני של מוקדמות הקונפרנס ליג, כשהיא נושאת עמה יתרון מינימלי של 0:1 מהמשחק הראשון. המפגש יתקיים ביום חמישי הקרוב (21:00, ספורט1) בדברצן שבהונגריה, והמטרה של הקבוצה היוונית ברורה: להשלים את העבודה ולהבטיח את מקומה בסיבוב הבא.

המאמן מרקו ניקוליץ' צפוי לבצע התאמות בהרכב בעקבות הופעה לא משכנעת של חלק מהשחקנים במשחק הראשון. הקונפליקט המרכזי הוא בעמדות ההתקפה – שם רק זיני נראה בטוח בהרכב, לאחר ששני שותפיו במשחק הקודם, פרנזי פיירו ואנתוני מרסיאל שהחליף אותו, לא הותירו רושם חיובי. אלטרנטיבות אפשריות הן מיאט גצ'ינוביץ' – שנבחן לאחרונה כחלוץ שני – ודרק קוטסה, שמקבל רוח גבית מצד הצוות המקצועי.

בקישור נראה שפטרוס מנטאלוס ורוברטו פריירה ישמרו על חולצות ההרכב, בעוד הקשר הרומני החדש דרגוש מרין – שצורף רק לאחרונה – ככל הנראה ימתין לדקות ראשונות על הספסל. בהגנה לא צפויים שינויים.

שי אליאס, הפועל באר שבע
נכנס לנעליים גדולות. אליאס | אתר רשמי, הפועל באר שבע

"זה משחק על העונה האירופית שלנו", צוטט גורם במועדון. "עשינו צעד ראשון חשוב, עכשיו נדרש להבטיח את ההעפלה. לא נוכל להרשות לעצמנו להיכשל כאן".

עוד באותו נושא: א.א.ק אתונה, הפועל באר שבע

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי