כבר במחזור הפתיחה: אוהדי מנצ'סטר יונייטד יפגינו נגד סר ג'ים רטקליף

קבוצת האוהדים "ה-1958" סבורה כי במקום להפוך ל"מושיע", רטקליף "נכנס למיטה" עם משפחת גלייזר, ומסייע להם לשמר את השליטה שלהם במועדון

(גודל טקסט)

קבוצת אוהדי מנצ'סטר יונייטד "ה-1958" תקיים הפגנה נגד הבעלים סר ג'ים רטקליף לפני משחק הפתיחה של העונה החדשה מול ארסנל ב-17 באוגוסט. זו הפעם הראשונה בה הקבוצה קוראת להפגין הן נגד משפחת גלייזר והן נגד רטקליף עצמו.

מאז שרטקליף רכש מניות שליטה במועדון, יונייטד סיימה במקום הנמוך ביותר בליגה במשך למעלה מ-50 שנה. צעדי החיסכון שיישם ראש "INEOS" הפכו אותו לדמות לא פופולרית בקרב חלק מהאוהדים. על פי האוהדים, רטקליף "בחר להיכנס למיטה עם משפחת גלייזר" ומסייע להשאיר אותם בשליטה על המועדון. הם טוענים כי האיש שנחשב פעם למושיע פוטנציאלי התגלה כ"שותף לשחיקה המתמשכת של המועדון".

הסאגה מתארכת. סר ג'ים רטקליף | אימג'בנק GettyImages, VALERY HACHE/AFP

קבוצת האוהדים מתנגדת גם לתוכנית לבניית אצטדיון חדש בן 100,000 מקומות, ולהעברת אוהדים מיציע סר בובי צ'רלטון לטובת הוספת מושבי אירוח נוספים. הצעדה תתחיל בדרך סר מאט באזבי, ותגיע עד לאולד טראפורד לפני המשחק המרכזי של מחזור הפתיחה.

עוד באותו נושא: ג'ים רטקליף, מנצ'סטר יונייטד

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי