דרוש חלוץ: השחקן שיכול להצית מהלך שיסתיים עם החתמת איסק בליברפול

play
יואן וויסה | Paul Harding
תיקתקנו, 15.8 06:33

ניוקאסל קרובה לצירוף יואן ויסה מברנטפורד, מה שעשוי לאפשר את מכירת איסק לליברפול. ויסה לחץ לעזוב והוצע ב־35 מיליון ליש"ט, אואטארה בדרך לברנטפורד. בליברפול עוקבים בתקווה שהעסקה תפתח את הדלת למעבר הגדול

(גודל טקסט)

ניוקאסל מתקרבת להחתמת חלוץ ברנטפורד, יואן ויסה, לאחר שברנטפורד סיכמה עם בורנמות' על רכישת דאנגו אואטארה תמורת 37 מיליון ליש"ט. אואטארה כבר נתן אור ירוק למעבר, והשלמת העסקה צפויה בימים הקרובים – מה שפותח את הדלת למכירת ויסה.

ויסה, חלוץ נבחרת קונגו, טען כי היה לו "הסכם ג'נטלמני" לעזוב הקיץ לאחר שהשלים עונה נוספת במועדון, אך המגעים התעכבו. הוא אף התאמן לבדו ואף עזב את מחנה האימונים של ברנטפורד בפורטוגל כדי ללחוץ על העסקה. ניוקאסל הציעה 30 מיליון ליש"ט ועוד 5 מיליון בבונוסים – הצעה שהתקרבה אך לא הגיעה לדרישת ברנטפורד (40 מיליון ליש"ט). עם צירופו של אואטארה, נראה שברנטפורד מוכנה למכור, והחלוץ ייעדר מהמשחק מול נוטינגהאם פורסט ביום ראשון.

יואן וויסה | Mark Leech/Offside

החתמת ויסה עשויה להצית שרשרת מהלכים גדולה: מכירת אלכסנדר איסק לליברפול. ניוקאסל סירבה עד כה לשחררו ללא מחליף, ואחרי שפספסה את בנימין ששקו למנצ'סטר יונייטד, האפשרויות הצטמצמו. ליברפול הציעה החודש 110 מיליון ליש"ט – הצעה שנדחתה – אך איסק לוחץ לעבור וגם הוא ממשיך להתאמן בנפרד. כעת, עם ויסה בדרך, ייתכן שהמעבר הענק לאנפילד יצא לפועל עוד לפני סגירת החלון.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי