מייקל אואן חזה את טבלת הפרמיירליג ל־2025/26 – צופה מהפך גדול בטוטנהאם

מייקל אואן מעריך כי ליברפול של ארנה סלוט תזכה בטרבל ותשלוט בפרמיירליג "רחוקה שנות אור מהיריבות", טוטנהאם תזנק למקום החמישי, ופלוריאן וירץ יהפוך ל"שחקן השנה". כל שלוש העולות – בדרכן חזרה לצ'מפיונשיפ

(גודל טקסט)

הפרשן האנגלי וזוכה כדור הזהב לשעבר מייקל אואן, הציג את תחזיתו המלאה לעונת 2025/26 בפרמיירליג – עם כמה תחזיות נועזות במיוחד לגבי טוטנהאם וליברפול. לדבריו, התרנגולים יזנקו 12 מקומות מהעונה שעברה ויסיימו במקום החמישי, בדרך לחזרה לליגת האלופות תחת הדרכתו של תומאס פרנק, שעשוי לקבל חיזוק נוסף בדמות אברצ'י אזה וסאביניו לפני סגירת חלון ההעברות.

בפסגת הטבלה, אואן צופה עליונות ברורה לליברפול, שלדבריו "רחוקה שנות אור מהיריבות" לאחר קיץ של רכישות בשווי כ־300 מיליון ליש"ט, כולל פלוריאן וירץ – אותו הוא רואה כ"שחקן השנה" באנגליה – ומוחמד סלאח, המועמד מבחינתו לנעל הזהב החמישית בקריירה. אואן מעריך שהקבוצה של ארנה סלוט תזכה בטרבל ותהיה פייבוריטית גם בליגת האלופות.

מייקל אואן | אימג'בנק GettyImages

על פי התחזית, הצמרת תכלול גם את ארסנל (סגנית בפעם הרביעית ברציפות), מנצ'סטר סיטי שתסתפק במקום השלישי וצ'לסי שתסיים רביעית. מנצ'סטר יונייטד תסיים שישית, מעל אסטון וילה, בעוד ניוקאסל תסתפק במקום השמיני. בתחתית, אואן צופה שכל שלוש העולות החדשות – ברנלי, סנדרלנד ולידס – ירדו חזרה לצ'מפיונשיפ, כשברנלי תסיים אחרונה.

עוד באותו נושא: טוטנהאם, ליברפול, מייקל אואן

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי