חסר תקדים: הקבוצה מהלה ליגה שתפתח את העונה עם 13 שחקנים בלבד

מגבלות הפייר פליי הפיננסי נותנות את אותותיהם: מתוך תשעה שחקני רכש רק שניים נרשמו, דומינגוש דוארטה מושעה ובורחה מיוראל פצוע. המאמן בורדאלס: "זה לא התרחיש האידיאלי, אבל נצטרך להתמודד"

(גודל טקסט)

חטאפה יוצאת היום (ראשון, 17:00) למשחק החוץ מול סלטה ויגו בבלאידוס, כשבמצבת השחקנים של ז'וסה בורדאלס יש בקושי 13 שחקנים זמינים. למרות שהקבוצה ביצעה לא פחות מתשעה שחקני רכש בקיץ – מגבלות הפייננשל פייר פליי גרמו לכך שרק שניים מהם נרשמו, והשאר עדיין ממתינים.

שניים בחוץ – ונותרו 13

על פי הרישומים בליגה הספרדית, נכון לשעות הצהריים נרשמו רק 15 שחקנים מהסגל הבכיר של חטאפה. מתוכם, דומינגוש דוארטה מושעה ובורחה מיוראל פצוע – כך שבפועל עומדים לרשות המאמן רק 13 שחקנים כשירים. בין היתר מדובר בשני שוערים (דויד סוריה ולייטאצ'ק) ושני שחקנים נוספים (פדריקו פטר ואלכס סולה) שאינם נחשבים לבכירים בתכניות המקצועיות.

קובה דה קוסטה מחטאפה מול נהואל מולינה | Gettyimages

בעיה חוזרת

המצב מזכיר את פתיחת העונה שעברה, אז נאלצה חטאפה לפתוח את הליגה מול אתלטיק בילבאו עם 18 שחקנים בלבד – שלושה מהם שוערים. הפעם התמונה אף חמורה יותר, וממחישה את המגבלות הכלכליות הקשות שמהן סובלת הקבוצה.

בורדאלס: "לא התרחיש הטוב ביותר"

המאמן בורדאלס התייחס למצב ואמר: "זה לא התרחיש האידיאלי, אבל אני ממוקד במשחק. הסגל כפי שהוא כרגע, ואנחנו צריכים להתמודד עם זה".

עוד באותו נושא: חטאפה, ליגה ספרדית (לה ליגה)

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי