כוכב העבר של יונייטד תקף את אמורים: "אי אפשר להשאיר שחקן כזה על הספסל"

play
רובן אמורים | Marc Atkins
צפו בתקציר: פרננדש בעט פנדל מזעזע, מנצ'סטר יונייטד ופולהאם סיימו ב-1:1 02:08

גארי נוויל קרא לשלב את בנימין ששקו בהרכב לקראת המשחק מול גרימסבי בגביע הליגה: "הוא חייב לשחק 90 דקות". גם מאיינו ואונאנה עשויים לפתוח

(גודל טקסט)

מנצ'סטר יונייטד תתארח היום (רביעי, 22:00, שידור ישיר בספורט2) אצל גרימסבי במסגרת הסיבוב השני של גביע הליגה. לפי דיווח באתר "סקיי ספורטס", המאמן רובן אמורים מתכנן לערוך שינויים משמעותיים בהרכב ולהעניק לשחקן החדש, בנימין ששקו, את ההזדמנות לפתוח לראשונה העונה. ששקו, שנרכש תמורת 73.7 מיליון ליש"ט, קיבל עד כה דקות משחק מועטות כמחליף, וכעת ינסה להוכיח את עצמו מול היריבה מהליגה הרביעית.

גארי נוויל, קפטן מנצ'סטר יונייטד לשעבר, הביע תמיכה נחרצת בששקו והדגיש בפודקאסט שלו את הצורך לתת לו דקות משחק: "אי אפשר להשאיר שחקן עם ערך וכישרון כזה על הספסל. הוא חייב לקבל 90 דקות מול גרימסבי, ואולי גם במשחק הבא מול ברנלי בשבת הקרובה, כי ברור שהוא זקוק לדקות כדי לחזור לכושר". נוויל הוסיף כי למרות שהסלובני עדיין לא בכושר מלא, אין טעם לדחות את שילובו בהרכב.

בנימין ששקו | אימג'בנק GettyImages, Michael Regan

לדבריו, האתגר של אמורים הוא לאזן בין בניית הקבוצה לבין מתן ביטחון לשחקנים צעירים: "כשששקו נכנס במקומו של קאסמירו ומייסון מאונט עבר למרכז השדה, הקבוצה נפתחה ופולהאם כמעט ניצלה את זה, אבל אי אפשר להישאר עם שחקן כזה על הספסל בלי לתת לו להתפתח".

לצד ששקו, גם שחקנים נוספים עשויים לקבל דקות משמעותיות במשחק הערב. הקשר קובי מאיינו, שטרם שותף העונה, עשוי לפתוח בהרכב לראשונה, כשעל פי ה"סקיי" ביונייטד מצפים להצעות עליו מכמה קבוצות אך בשלב זה הם לא מתכוונים לשחררו. גם השוער אנדרה אונאנה, ששב מפציעה, עשוי לחזור להרכב.

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי