היורש של נוייר? ואן דר סאר חשף מי השוערים הכי טובים בעולם – ויש הפתעה

אגדת מנצ'סטר יונייטד בריאיון ל"גאזטה דלו ספורט": "דונארומה הוא בין החזקים ביותר, כמו נוייר לפני הפציעה". וגם: מי השוערים החביבים עליו כיום?

(גודל טקסט)

שוער העבר ההולנדי האגדי אדווין ואן דר סאר, מי שעמד בין הקורות של אייאקס, יובנטוס ומנצ'סטר יונייטד, העניק ראיון מעמיק ל"גאזטה דלו ספורט", ובו דיבר בין היתר על ג'אנלואיג'י דונארומה והשוערים המובילים באירופה כיום. כשנשאל על השוער האיטלקי בעקבות מעברו מפריז סן ז'רמן למנצ'סטר סיטי תמורת 27 מיליון יורו, הוא לא חסך במחמאות.

"הוא אחד החזקים ביותר, כפי שנוייר היה לפני הפציעה שלו", אמר ההולנדי, והוסיף: "בין המועדפים עליי נמצאים גם אדרסון ואליסון". בכך מציב ואן דר סאר את שוער נבחרת איטליה ברשימת שלושת השוערים הטובים באירופה כיום, לצד שני הברזילאים המובילים של מנצ'סטר סיטי וליברפול.

דונארומה | אימג'בנק GettyImages

בהמשך הריאיון נשאל ואן דר סאר על אחד הרגעים הזכורים ביותר בקריירה שלו – חצי גמר יורו 2000, שבו הודחה נבחרת הולנד מול איטליה בדו-קרב פנדלים. כשנשאל אם הוא נזכר לפעמים בצ'יפ האייקוני של פרנצ'סקו טוטי מעליו, ענה בחיוך ובציניות: "לעולם לא. המשחק ההוא היה צריך להיגמר הרבה לפני הפנדלים".

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי