חכימי בריאיון נדיר על מקרה האונס המיוחס לו: "הדבר הכי קשה שקרה לי"

play
אשרף חכימי | Franco Arland
צפו: איסק רשם שער בכורה בליברפול מול סאות'המפטון, אקיטיקה כבש והורחק 02:15

כוכב פ.ס.ז' דיבר על החקירה המתנהלת נגדו, בעקבות תלונה של בחורה שביקרה בביתו בפברואר 2023: "אנחנו חשופים להרבה דברים, בנות שמתקרבות אלינו. סחיטה… יש הרבה אנשים שמנצלים אותנו"

(גודל טקסט)

אשרף חכימי, כוכב פ.ס.ז' ונבחרת מרוקו, התראיין באופן נדיר לתוכנית "Clique" של ערוץ "Canal+" הצרפתי, שתשודר הערב (חמישי). בריאיון, הוא דיבר לראשונה על החקירה המתנהלת נגדו בעקבות אונס לכאורה.

מגנה של אלופת אירופה התייחס להאשמות כשקריות ואמר: "בשבילי, זה הדבר הכי קשה שקרה לי אי פעם. והאמת היא, זה הדבר הכי קשה שסבלתי ממנו אי פעם". חכימי הוסיף שהמצב "כואב למשפחה שלי, לילדים שלי, שהם צעירים ולא יודעים מה זה אינטרנט או איך לקרוא".

אשרף חכימי שחקן פריז סן ז'רמן | Soccrates Images

באוגוסט האחרון ביקשה הפרקליטות הצרפתית להעמיד את חכימי לדין בעקבות תלונה שהוגשה נגדו. המקרה ממתין כעת לאישור בית משפט חוקר, והשחקן עלול לעמוד בפני עונש של עד 15 שנות מאסר אם יימצאו ראיות מספיקות.

התלונה הוגשה על ידי אישה צעירה שביקרה בביתו של חכימי בפברואר 2023, והלכה לאחר מכן ישירות לתחנת המשטרה. "אני יודע במה הואשמתי. זה שקר. אני יודע מי אני. אני יודע שלא עשיתי כלום. ואני לעולם לא הייתי עושה", הצהיר השחקן בראיון.

חכימי גילה כי המשטרה מצאה הודעות שהוחלפו בינו לבין התובעת, וטען שהן תומכות בטיעוניו. "בית המשפט עשה עבודה נהדרת במציאת הודעות מהסוג הזה. כשקראתי את ההודעות האלה, זה היה הלם עצום בשבילי", אמר השחקן. הוא הדגיש את שיתוף הפעולה שלו עם החקירה: "ביקשתי לדבר עם המשטרה, להסביר את הגרסה שלי. יש להם את ה-DNA שלי. כל דבר שהם היו צריכים, הייתי זמין".

השחקן, שסיים במקום השישי בהצבעה לזכייה בכדור הזהב השנה, התייחס להשפעות הרחבות של הפרשה. "הם לכלכו את הכבוד שלי, כי אני יודע מה באמת קורה, במיוחד בעובדה שההאשמות נגדי הן שקריות", אמר.

חכימי גם הזהיר מפני הסיכונים שכדורגלנים מתמודדים איתם: "אנחנו חשופים להרבה דברים, בנות שמתקרבות אלינו. סחיטה… יש הרבה אנשים שמנצלים אותנו". בעקבות הפרשה, הוא החליט לצמצם משמעותית את מעגל הקרובים שלו. השחקן סיכם בהודעה ברורה: "הצדק עושה את העבודה שלו, ואני מקווה שהאמת תצא בקרוב".

עוד באותו נושא: אשרף חכימי, פ.ס.ז'

מה דעתך על הכתבה?

אהבתי
לא אהבתי