פלוריאן וירץ זכה להזדמנות נוספת בהרכב הפותח של ליברפול בהפסד של האדומים לקריסטל פאלאס, אך הוא זכה לביקורת חריפה מצד אוהדי קבוצתו, בזמן שתופקד בעמדה שונה.
ארנה סלוט החזיר היום (שבת) את וירץ להרכב, לאחר שרק עלה מהספסל מול אברטון בשבוע שעבר, והציבו בעמדה חדשה באגף שמאל – במקום התפקיד המועדף עליו כמספר 10 קלאסי. המהלך היה חלק מניסיון לתת דחיפה לקריירה של הגרמני בליברפול, אחרי שהציג יכולת מאכזבת מאז המעבר שלו בקיץ מבאייר לברקוזן, תמורת 116 מיליון ליש"ט.
אוהדי ליברפול הביעו תסכול ברשתות החברתיות מהמיקום הלא ברור של וירץ. "מי משחק משמאל? כי וירץ לא נשאר שם", כתב משתמש אחד. אחר הוסיף בביקורת: "המציאות הקשה היא שאנחנו קבוצה טובה יותר בלי וירץ כרגע".
וירץ עצמו הודה במאבקים שלו בראיון ל"Sky" גרמניה לפני המשחק. "דיברתי לאחרונה עם המאמן על זה, והוא העלה רעיון ללמה אני לא מצליח להגיע למצבים שאני בדרך כלל מגיע אליהם", חשף. המאמן הסביר לו כי הלחץ הגבוה והריצה הרבה של הקבוצה עלולים להשפיע על ביצועיו כאשר הוא מקבל את הכדור.
הכוכב הגרמני הוסיף: "אני צריך הרבה כוח ואנרגיה בשביל זה, אז כשיש לי את הכדור אני אולי חסר קצת". לדבריו, סלוט הרגיע אותו וטען כי השיפור "יבוא צעד אחר צעד, ככל שאני משחק יותר משחקים".
The name's Wirtz… Florian Wirtz. pic.twitter.com/SoPYxkWJXI
— Football Tweet ⚽ (@Football__Tweet) September 27, 2025
מאז המעבר לליברפול, וירץ שיחק שבעה משחקים בפרמיירליג וטרם הבקיע או בישל שער. היכולת המאכזבת מעלה סימני שאלה לגבי התאמתו למהירות ולסגנון המשחק האנגלי, ועל יכולתו של סלוט למצוא את הפתרון המתאים לאחד מהשחקנים היקרים בהיסטוריה.
מה דעתך על הכתבה?